Annonce
Middelfart

Ejby Rådhus bliver til 42 lejeboliger

Borgmester Johannes Lundsfryd Jensen og boligforeningsformand Alex gren hjalp hinaden med at tage det første spadestik. PR foto

Så er byggeriet af 42 boliger på tidligere rådhusgrund gået i gang.

Ejby: I august 2017 forlod de sidste kommunale ansatte deres arbejdsplads på det gamle Ejby rådhus. Her over et år senere er forvandlingen af rådhusgrunden til et nyt boligområde i gang. Boligforeningen Lillebælt vil opføre 42 nye lejeboliger til indflytning i marts 2020. Forleden tog man det første spadestik. Cirka 75 var mødt op for at markere afslutningen på det gamle rådhus' æra og høre om det kommende nybyggeri.

Middelfarts borgmester Johannes Lundsfryd Jensen (S) holdt tale. Borgmesteren lagde især vægt på, at solen skinner på Ejby set i lyset af, at det kommende byggeri passer rigtig godt ind i den udvikling, som Ejby i øjeblikket er inde i til stor gavn for borgerne.

Det er Boligforeningen Lillebælt, der opfører de 42 nye etplans rækkehuse. Boligerne forventes opført med to og tre rums boliger i størrelsen fra 75 m² til 95 m² med egen terrasse samt grønne fællesområder.

Der deltog cirka 75 personer ved spadestiksarrangementet i Ejby. PR foto

Vigtig udvikling

- Vi er rigtig glade for at kunne udvide vores udbud af boliger til glæde for vores medlemmer af boligforeningen og samtidig støtte op om en vigtig udvikling i Ejby. Med vores nye flotte byggeri, den nyligt indviede Ejby bypark og fremtidige tiltag til yderligere forskønnelse af bymidten, bliver det virkelig spændende at følge byen de kommende år, udtaler formanden for Boligforeningen Lillebælt Alex Gren i en pressemeddelelse.

Han oplyser, at udgangspunktet for byggeriet er at bibeholde så meget af det gamle rådhus som muligt.

- Vi ville gerne have bevaret noget mere, men det kunne ikke lade sig gøre af hensyn til indretningen af de kommende boliger. Løsningen bliver derfor, at vi bevarer den nyeste del ned mod biblioteket og bruger lokalerne her til fælleshus med fælles sydlig terrasse og gæsterum til gavn for de kommende beboere i boligafdelingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce