Annonce
Middelfart

Ejby har fået sig en verdensmester

Formanden for Ejby Krolfklub Susanne Boesen brugte et enkelt slag mindre end nærmeste forfølger i VM-finalen på hjemmebanen i Ejby. Privatfoto
Formanden for Ejby Krolfklub Susanne Boesen vandt lørdag verdensmesterskabet i krolf på banerne bag Ejbyhallen.

Ejby: Med et enkelt slag mindre end nærmeste forfølger vandt formanden for Ejby Krolfklub Susanne Boesen lørdag verdensmesterskabet i krolf 2019. Det skete på banerne bag Ejbyhallen, hvor 294 mænd og kvinder fra hele landet og Belgien dystede mod hinanden. Susanne Boesen vandt foran Jette Nielsen fra Bevtoft.

Ejby Krolfklubs Jette Johansen havde også kvalificeret sig til finalerunden, hvor hun blev nummer seks blandt ligeså mange deltagere.

Verdensmester hos mændene blev Hans Johnsen fra Vamdrup.

Annonce

Guld efter bronze

Selv om Susanne Boesen var overvældet efter lørdagens VM-titel, er det ikke første gang, hun smager sejrens sødme. For to måneder siden løb hun med Danmarksmesterskabet i pargolf, og da Ejby Krolfklub for nogle år siden for første gang var vært ved VM, vandt hun bronze.

- Jeg kæmper lidt med nerverne, men var egentlig ikke så nervøs i semifinalen denne gang. Nervøsiteten kom til gengæld til sidst i finalen, hvor jeg blot skulle spille kuglen de sidste 20 centimeter hen til hullet, før jeg kunne kalde mig verdensmester. Men jeg fik gummiarm og flyttede blot kuglen fem centimeter og måtte derfor bruge et ekstra slag på den nemme opgave, fortæller Susanne Boesen, der på det tidspunkt heldigvis lå to slag under Jette Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Fyn

Meteorologer: Ingen tegn på vinter - lavtryk med mere regn nærmer sig

Annonce