Annonce
Middelfart

Ejby-Hallerne hopper med på trenden: To padelbaner står klar til sommer

Ejby-Hallerne har investeret i to padelbaner. Fra venstre er det bestyrelsesformand Claus Lind, centerleder Anders Bærholm og konsulent fra A-Sport Niels Hugger. Foto: Jonathan Møller Nielsen
Det er lige nu her i kommunen kun muligt at spille den eksplosivt voksende sportsgren padel i Middelfart. Det ændrer sig til sommer.

Ejby: Det er ikke en overdrivelse at kalde padel for en sport, der eksploderer i Danmark lige nu.

Efter at have gået sin sejrsgang i andre europæiske lande, dukker der nu nye padelcentre op alle vegne. I Middelfart Kommune er det dog for nuværende stadig kun i Middelfart, at man kan udfodre vennerne i den populære, tennis-lignende sport. Men nu er Ejby-Hallerne hoppet med på toget og har bestilt to udendørs padelbaner hos forhandleren A-Sport.

De skal placeres i tilknytning til hallerne, og det er håbet - hvis leverandørerne, der lige for tiden har overordentligt travlt med at opføre padelbaner mange andre steder, kan nå det - at åbne banerne i uge 25.

Annonce

Centerleder af Ejby-Hallerne Anders Bærholm fortæller, at ideen har været på bordet i en rum tid.

- Det har jo været hot det sidste stykke tid, og vi så mulighed for at se, om vi kunne udvide vores tilbud til vores borgere og foreninger, siger han.

Padelbanerne bliver i første omgang på pay and play-basis. Altså hvor alle kan booke sig ind mod betaling. Men på sigt håber han, at der kan dannes noget foreningsmiljø om sporten i Ejby.

Lokal opbakning

Anders Bærholm fortæller, at Ejby-Hallerne har lagt mellem en halv og en hel million i banerne. Oprindeligt var planen, at banerne skulle være i en hal, men det var der ikke råd til. De for tiden høje priser på byggematerialer har presset budgettet, siger centerlederen.

- Så den helt store forkromede plan blev det ikke til i første omgang i hvert fald.


Jeg er helt sikker på, det bliver en succes.

Anders Bærholm, leder, Ejby-Hallerne


Men udendørsbaner kan også gøre tricket, og det er håbet og forventningen, at padel bliver så populært i nærområdet, at banerne kan blive en god forretning.

- Det er for at øge indtægterne. Vi drømmer om at bygge nyt motionscenter til vores foreninger i Gelsted eksempelvis. Og der er vi nødt til at skabe noget mere omsætning, siger Anders Bærholm.

I og med at der er langt til det nærmeste padeltilbud, ser Anders Bærholm et stort potentiale i at få padelglade mennesker fra et stort opland til at spille i Ejby. Han forklarer, at investeringen ikke er et udslag af direkte efterspørgsel på padelbaner i Ejby, men der er stor opbakning til projektet i lokalområdet.

- Jeg har en hensigterklæring fra skole, lokaludvalg og fra flere sportsklubber om, at man synes, det er en god ide, som man vil bakke op om. Og det er hele baggrunden for, at vi gik videre med det.

- Jeg er helt sikker på, det bliver en succes, siger Anders Bærholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce