Annonce
Middelfart

Ejby Hallen bespiser elever fra Ejby Skole: Det køber eleverne mest af i caféen

.
Annonce

Ejby: Caféen i Ejby Hallen har ageret frugtbod for eleverne på Ejby Skole, siden deres biks blev nedlagt for omkring tre år siden.

To dage om ugen bespiser caféen samtidig eleverne med varm mad, og tirsdag, hvor avisen var forbi Ejby Hallen under 10-10-turen, stod menuen på pandekager og risengrød.

Når der ikke er varm mad, køber børnene frokost og holder sig efter skolens politik fra de søde sager, der ellers kan købes i hallen.

Caféleder Hanne Hviid fortæller, at hun tjener maksimalt 1000 kroner om dagen på elevernes frokoster, så det er ikke det, der giver høje, sorte tal på bundlinjen.

- Det er lige så meget, fordi vi er her alligevel, forklarer hun.

Der går omkring 400 elever på Ejby Skole, hvoraf der dagligt er omkring 30, der spiser i hallen i frikvarteret. Når de kommer, er der typisk tre ting, Hanne Hviid sælger.

1. Sandwich

Caféen i Ejby Hallen sælger mellem 20 og 30 sandwich til eleverne fra Ejby Skole om dagen. De er som regel smurt med kylling og bacon og koster 20 kroner stykket.

2. Chilibagels

Caféens chilibagels til 10 kroner er det absolut mest populære blandt eleverne, der går ud for at købe frokost. De sælges som almindelige bagels med cheddar og chili ovenpå og uden fyld.

3. Pizza

De pizzaer, caféen i Ejby Hallen sælger til eleverne, er typisk med skinke eller såkaldte "pizza twist", som er margheritaer eller med pepperoni. Nogle af pizzaerne bager personalet i caféen i øvrigt selv, og de står til 20 kroner per styk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fare for giftig røg: Brand ved Fortum

Odense

De har søgt i tre år: Nu har somaliske mødre og SSP Odense fået første million til at hjælpe unge indsatte

Annonce