Annoncørbetalt indhold

Egypten er ved at blive danskernes favorit destination

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du også forelsket dig i Egypten som rejsedestination så er du langt fra den eneste. Danskerne er blevet ellevilde med Egypten af mange årsager, men ret sikkert så vægter det stort med de gode temperaturer og den betydelige forskel i forhold til nedbør i forhold til hvad der daler over Danmark.


Annonce

Besøg Egypten med et e-visum

Danskerne kan ikke få nok af Egypten og det er der god grund til. Taget Danmark i betragtning er der tale om noget lækkert vejr med varme temperaturer og så er deres kultur også bare et besøg værd. De er gæstfrie og har en masse gode hoteller, hvor især børnefamilierne har stor glæde af de mange muligheder for løsninger med all-inclusive-ophold.

Der er altså ikke noget at sige til at danskerne er vilde med Egypten som rejsedestination, men det gør ikke at de danske statsborgere kommer udenom de praktiske forhold der er i forbindelse med indrejse og ophold i Egypten. Der er først og fremmest nogle vacciner der er gode at sikre sig inden rejsen og dem bør du tage en snak med din læge om i god tid, men det er ikke det eneste.

Når du rejser til Egypten som dansk statsborger skal du også sørge for at have ansøgt om et turistvisum dertil, for at have en tilladelse til at rejse ind i landet og opholde dig der. Det behøver dog ikke at blive kompliceret af den grund. Et Egypten visum kan du nemlig heldigvis klare digitalt i dag for bl.a. de danske statsborgere har muligheden for at søge om et e-visum i stedet for et visum i den gammeldags papirform. Et visum til Egypten giver dig lov til at opholde i Egypten i op til 90 dage.


Tjek dit pas for udløbsdato i god tid

Førhen var det sådan, at når man skulle søge om et visum for at rejse ind i Egypten, så skulle man forbi ambassaden for at søge om det og derefter skulle man vente på at det godkendte visum kom frem med posten. I dag er det hele gjort langt lettere for personer i lande som f.eks. Danmark, da det hele kan klares med et digitaliseret visum.

At dit visum er digitaliseret, har mange fordele med sig. Ikke nok med at det er godt for klimaet, så er det også utroligt tidsbesparende. Den digitale del starter allerede ved din ansøgning som du klarer online. I din ansøgning skal du bruge en kopi af dit pas som du har i et PDF-format. Du skal desuden have godt styr på dine rejsedetaljer og sikre dig at dit pas ikke udløber inden du kommer hjem igen.

Hvis du kan se at dit pas er tæt på udløbsdatoen, bør du besøge dit lokale borgerservice-kontor, hvor du kan få fornyet dit pas. Behandlingstiden på fornyelse af et pas kan variere alt fra dage til uger afhængigt af hvor travlt paskontoret har i den periode du vil forny dit pas, så sørg for at kom afsted hurtigst muligt.


Husk at få de nødvendige vaccinationer før afrejse

Ligesom at det med passet er vigtigt at være i god tid, så er det også vigtigt at få tjekket op på om du har de nødvendige vaccinationer som du skal have før afrejse. Bestil derfor en tid hos din egen læge hurtigst til vaccinationer, så du er sikker på at det også er klaret før afrejse.

Når du har styr på pas og vaccinationer, så var det rejsedetaljerne som skulle på plads. Når du ansøger om dit e-visum, så vil du skulle besvare en masse spørgsmål der udover dine personoplysninger kan vedrøre, hvornår du har en forventning om at rejse ind og ud af landet og hvor du har planer om at opholde dig imens du er i Egypten. Det er derfor en god idé at finde fly og ophold hurtigst, så du kan søge om dit e-visum derefter.

En sidste ting der er værd at huske at få undersøgt er hvordan dine rejseforsikringer dækker dig og hvis du ikke allerede har et blåt sygesikringskort, så bør du også få det bestilt. Det er gratis at bestille et blåt sygesikringskort og det plejer ikke at tage lang tid at få med posten, men kan blive vigtigt at have på dig hvis der skulle ske noget uheldigt på din rejse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.