Annonce
Nyborg

Eftertragtet Nyborg-restaurant nomineret til to store priser: - Vi har nok det stærkeste hold nogensinde

LIeffroy er nomineret til to priser ved Den danske Spiseguide. Arkivfoto. Birgitte Carol Heiberg
Restauranten i Skræddergyden med udsigt over Storebælt er før blevet nomineret til Årets Restaurant af Den Danske Spiseguide. I år gør de det igen og kæmper denne gang om titlen med restauranter som Marchal, d'Angleterre og Bistro Boheme i København.

Nyborg: Et hårdt og opslidende år med flere måneders nedlukning har ikke gjort meget godt for humøret hos Lieffroy.

Men det er vendt, efter at restauranten har fået den glædelige nyhed, at den er nomineret til Årets Restaurant samt Årets Ost af Den Danske Spiseguide.

- Det er jo en kæmpe stor cadeau til hele holdet. Vi har været igennem en hård tid i starten af året, og så er det fantastisk, at vi kan lægge ud med sådan en nominering. Vi har et godt hold og nogle medarbejdere, der brænder for det, de laver, fortæller en glad Patrick Lieffroy.

Annonce


Vi har haft en kæmpe udvikling over årene, som jeg er virkelig stolt af. Det er ikke noget, man kan gøre, uden det personale vi har i dag

Patrick Lieffroy


Det er tredje gang, at Lieffroy er nomineret som Årets Restaurant, og hvis ejeren selv skal komme med et bud på, hvorfor den igen står snublende tæt på titlen som Årets Restaurant, så er det en samlet holdindsats.

- Vi har nok det stærkeste team, vi nogensinde har haft både i køkkenet og i restauranten. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at vinde titlen, erklærer Patrick Lieffroy.

Stor efterspørgsel efter nedlukning

Selvom Lieffroy efterhånden har så stor en kundeskare, at der er booket godt op det meste af året, så har de aldrig før prøvet at være booket så langt frem i tiden. Den næste halvanden måned har restauranten ikke flere ledige borde. Man må derfor kigge lidt længere ud i fremtiden, hvis man vil have bord på den eftertragtede restaurant ved Storebælt.

- Corona er en stor del af det, og folk har ikke kunne tage ud at spise i lang tid. Vi kan mærke, der er en positiv energi hos folk, de har virkelig trængt til at komme ud, fortæller Patrick Lieffroy.

- Vi forsøger at gøre det så godt, vi kan hver eneste dag alle mand. Vi bruger rigtig meget tid på at få planlagt de ting, vi gerne vil lave. Det kan vi også se på de bookinger, vi har. Vi har rigtig mange gæster og mange folk på ventelister hele tiden, så vi må gøre noget rigtigt, siger Patrick Lieffroy.

Om nomineringerne i Den danske Spiseguide

Den 19. september afholder Lieffroy nomineringsmiddag for juryen i Den danske Spiseguide, sponsorer i guiden samt nogle specialinviterede gæster. 18 gæster vil være til stede under middagen.

Lieffroy er nomineret til Årets Restaurant sammen med Marchal, d'Angleterre i København, The Samuel i Hellerup, Bistro Boheme i København, Frederikshøj i Aarhus og Amstrup & Vigen hos Dyvig Badehotel.

I kategorien Årets Ost er de nomineret med The Samuel, MeMu i Vejle, Falsled Kro i Millinge og
Essens på Frederikshavn.

Vinderen bliver offentliggjort til et stort galla den 31. oktober.

Annonce

En helt anden restaurant

Lieffroy åbnede for 11 år siden med tre retters menu og en tredjedel af det personale, den har i dag.

Nu tilbyder restauranten otte retter og en udbygget vinmenu, der gør, at man nok skal sørge for en chauffør til hjemturen.

- Vi har haft en kæmpe udvikling over årene, som jeg er virkelig stolt af. Det er ikke noget, man kan gøre, uden det personale vi har i dag, fortæller Patrick Lieffroy.

Selvom kontrasten er stor fra at være lukket fuldstændig ned til nu at have rygende travlt, er der også meget, der skal indhentes de kommende måneder.

- Når man er lukket ned, er man bange for sin forretning, hvad skal der ske, kan vi overleve, fordi det har kostet mange penge at have lukket så længe, så det er fantastisk at se, at gæsterne støtte op om vores forretning. Vi kommer nok ikke til at kunne indhente det tabte, men vi kan fortsætte med at være her, fastslår Patrick Lieffroy.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Professor efter omdiskuterede klimaanbefalinger: Færre biler giver nye muligheder i Odense

Odense For abonnenter

Kerteminde vogter miljøet i Odense Fjord: Er ikke med i ny gruppe, der vil redde fjorden

Kerteminde For abonnenter

Hvor tæt kan bådene pakkes på marinaen? - Arkitekten kender ikke meget til sejlsport, siger sejler

Annonce