Annonce
Nyborg

Efterskole sender 28.845 kroner til flygtninge

På torsdag får Dansk Flygtningehjælp overrakt en check på 28.845 kroner her på Efterskolen ved Nyborg. Arkivfoto
Billetindtægterne fra musical om flygtninge sikrer 130 familier på flugt fra krig midlertidigt tag over hovedet.

NYBORG: 130 familier på flugt fra krig kan nu takke Efterskolen ved Nyborg for, at de får et midlertidigt tag over hovedet.

Skolen har valgt at donere alle indtægterne fra en musicalforestilling om flygtninge til Dansk Flygtningehjælps landsindsamling den 3. november.

Og allerede på torsdag vil Dansk Flygtningehjælps Hans Schrøder-Hansen få overrakt en check på ikke mindre end 28.845 kroner.

- Det er helt fantastisk, at skolen har valgt at donere så mange penge til indsamlingen. For 218 kroner kan Dansk Flygtningehjælp give en familie på flugt et midlertidigt hjem, så det er omkring 130 familier, der kan få et hjem takket være denne flotte donation, siger han.

Samtlige 170 elever havde en rolle i Efterskolen ved Nyborgs musical, der var inspireret af flygtningeproblematikken gennem flere årtier.

Der var fuldt hus til to dages forestillinger. Og altså en stor check til Dansk Flygtningehjælp og familierne på flugt.

- Vores elever er meget bevidste og bekymrede over flygtningesituationen, og de ønskede, at pengene skulle gå til Dansk Flygtningehjælp. Vi har i øvrigt elever fra Chile på skolen, som naturligt var meget interesserede i og overraskede over de mange chilenske flygtninge, som blev godt modtaget her i 1970´erne. Og vi er glade for, at det er blevet til en pænt stor sum, som verdens flygtninge nu får gavn af, siger forstander på Efterskolen ved Nyborg, Keld Schmidt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Vindue knust: Hærværk på Ebberup Skole

Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce