Annonce
Indland

Efterlyste personer har henvendt sig efter det seneste stenkast mod E20

28. august blev der kastet en genstand fra Ravnebjerggydens vejbro ned på Fynske Motorvej. En 38-årig mands bil blev ramt. Ingen kom heldigvis til skade.

Politiet har modtaget flere henvendelser om muligt stenkast 28. august. Men der mangler stadig et gennembrud.

Fyns Politis efterlysning af gående, cyklister og varebiler i en sag om kast fra en vejbro har givet nye henvendelser.

Det fortæller vicepolitiinspektør Richardt Jakobsen, der dog samtidig fortæller, at politiet endnu ikke har gennembrud i sagen.

Det var den 28. august, at der blev kastet en genstand fra Ravnebjerggydens vejbro ned på Fynske Motorvej.

En 38-årig mands bil blev ramt. Ingen kom heldigvis til skade. Anmeldelsen fik efterfølgende politiet til at lukke motorvejen i et par timer, og det skete også den følgende aften.

Tirsdag, to uger efter at bilen blev ramt, sendte politiet en appel ud, hvor man efterlyste forskellige personer, der befandt sig i området om aftenen.

En mand med tatoveringer på armene, en fører af en trehjulet tuktuk-knallert og to varebiler var blandt de efterlyste på politiets liste. De skal have befundet sig på eller nær broen.

Torsdag oplyser Richardt Jakobsen, at flere af de efterlyste har henvendt sig.

- De personer i varevognene har selv henvendt sig, og dem har vi talt med, så det har givet respons. Vi har også talt med nogen, som har gået i området. Men der er ikke noget, der giver gennembrud i sagen, siger han.

Han fortæller, at politiet ikke mener, at de, der har henvendt sig, står bag kastet.

- Ud fra det, som vi har afhørt dem om, kan vi udelukke dem, siger Richardt Jakobsen.

De senere år har der været flere sager om genstande, der er blevet kastet fra motorvejsbroer. Den mest alvorlige sag går to år tilbage.

Her blev en tysk families bil ramt af en 30 kilo tung betonflise. Moren mistede livet. Faren blev invalid. Mens parrets dreng slap med små skrammer. Gerningsmanden er i dag fortsat ikke fundet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Danmark

Live: Syv mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Annonce