Annonce
Nyborg

Efterlyst: Logerende på Bed and Breakfast mistænkt for tyveri

Politiet efterlyser et yngre par, der er mistænkt for at stå bag et tyveri fra en Bed & Breakfast i Nyborg. Foto: Michael Bager
Politiet mistænker et yngre par for at have taget godt for sig af andet end morgenmaden på Bed & Breakfast i Nyborg.

Nyborg: Fyns Politi efterlyser nu en yngre kvinde og en yngre mand, der tilsyneladende helt har misforstået konceptet bag Bed & Breakfast.

Som de fleste ved, er Bed & Breakfast et tilbud om en billig overnatning med et tilhørende morgenmåltid.

Men et yngre par, der natten til torsdag havde booket sig ind på en Bed & Breakfast i Nyborg, tog godt for sig af andet end morgenmaden, inden de forlod stedet igen.

Kvinden og manden, der beskrives som værende af dansk oprindelse og 25-30 år, indlogerede sig på en Bed & Breakfast på Lunavej i Nyborg omkring klokken 01.00 natten til torsdag.

De betalte kontant og fik anvist deres værelse.

Og det var første næste morgen, det gik op for ejeren af den pågældende Bed & breakfast, at han til gengæld var blevet en mobiltelefon af mærket Samsung og en sølvfarvet iPad fattigere.

De to gæster var over alle bjerge, men politiet mistænker dem for at have fået det kostbare, digitale udstyr op under neglene i en uaflåst gang, som Bed & Breakfast-gæsterne ellers ikke har adgang til.

Kvinden beskrives som dansk af udseende, spinkel og med kort, lyst pagehår. Manden beskrives også som dansk af udseende, spinkel og med kort brunt hår.

Fyns Politi hører gerne nærmere, hvis man har oplysninger, der kan bidrage til sagens opklaring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Borgere chikaneres i Skt. Klemens: - Nu er det jo sådan, at folk ikke tør lufte hunden om aftenen

Læserbrev

Klima. Odense uden CO2 i 2025

Annonce