Annonce
Nyborg

Efterlyst: Logerende på Bed and Breakfast mistænkt for tyveri

Politiet efterlyser et yngre par, der er mistænkt for at stå bag et tyveri fra en Bed & Breakfast i Nyborg. Foto: Michael Bager
Politiet mistænker et yngre par for at have taget godt for sig af andet end morgenmaden på Bed & Breakfast i Nyborg.

Nyborg: Fyns Politi efterlyser nu en yngre kvinde og en yngre mand, der tilsyneladende helt har misforstået konceptet bag Bed & Breakfast.

Som de fleste ved, er Bed & Breakfast et tilbud om en billig overnatning med et tilhørende morgenmåltid.

Men et yngre par, der natten til torsdag havde booket sig ind på en Bed & Breakfast i Nyborg, tog godt for sig af andet end morgenmaden, inden de forlod stedet igen.

Kvinden og manden, der beskrives som værende af dansk oprindelse og 25-30 år, indlogerede sig på en Bed & Breakfast på Lunavej i Nyborg omkring klokken 01.00 natten til torsdag.

De betalte kontant og fik anvist deres værelse.

Og det var første næste morgen, det gik op for ejeren af den pågældende Bed & breakfast, at han til gengæld var blevet en mobiltelefon af mærket Samsung og en sølvfarvet iPad fattigere.

De to gæster var over alle bjerge, men politiet mistænker dem for at have fået det kostbare, digitale udstyr op under neglene i en uaflåst gang, som Bed & Breakfast-gæsterne ellers ikke har adgang til.

Kvinden beskrives som dansk af udseende, spinkel og med kort, lyst pagehår. Manden beskrives også som dansk af udseende, spinkel og med kort brunt hår.

Fyns Politi hører gerne nærmere, hvis man har oplysninger, der kan bidrage til sagens opklaring.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fængselsforbundet: - Vi kan aldrig undgå, at indsatte tager livet af sig selv

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce