Annonce
Middelfart

Efter Villy Søvndal: Mikkel Dragmose-Hansen bliver spidskandidat ved regionsrådsvalget for SF

Mikkel Dragmose-Hansen er medlem af byrådet i Middelfart for SF. Foto: Mette Mørk
Annonce

Syddanmark: Mikkel Dragmose-Hansen (SF), der sidder i byrådet i Middelfart Kommune, er blevet valgt som spidskandidat for SF-Syddanmark ved det kommende regionsrådsvalg.

Villy Søvndal meddelte i august, at han ikke genopstiller ved valget, da han ønsker at gå efter borgmesterposten i Kolding Kommune. I den forbindelse har SF-Syddanmark udpeget en ny spidskandidat, og valget er således faldet på Mikkel Dragmose-Hansen.

Med opbakning fra hele regionsrådsgruppen og regionsbestyrelsen får SF-Syddanmark en yngre, men meget erfaren spidskandidat, som skal stå i spidsen for SF-holdet frem mod valget i november 2021, lyder det i en pressemeddelelse.

Mikkel Dragmose-Hansen har gennem de seneste 10 år har været viceborgmester, fungerende borgmester og nuværende formand for Beskæftigelses- og Arbejdsmarkedsudvalget i Middelfart Kommune. Derudover har han været udpeget de seneste fem år til KL-udvalg om beskæftigelse, erhverv og borgerservice.

​- Jeg meldte mig ind i SF i 2005, da Villy Søvndal var blevet formand. Derfor er det en stor ære at efterfølge Villy og have hans anbefaling med ind i valgkampen. Vi har en stærk regionsrådsgruppe, og vi kommer til at byde Venstre og Socialdemokraterne op til politisk dans, når det handler om alt fra miljøforureninger og ulighed i sundhed til psykiatrien, siger Mikkel Dragmose-Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fra sexchikane til alderschikane

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Kerteminde For abonnenter

Lego-ejer har hyret 50 lokale håndværkere til restaurering af Skovsbo Gods: Udføres som i gamle dage

Annonce