Annonce
112

Efter værtshus-uro: Spritbilist jagtede og torpederede 23-årig

Fyns Politi måtte natten til søndag stoppe en spritbilist, som forfulgte en anden bilist mellem Haarby og Tommerup. Arkivfoto: Michael Bager
Med en alkoholpromille på 1,42 hoppede en 35-årig mand lørdag aften i bilen for at følge efter en ung mand fra jylland, som havde påtalt, at han opførte sig aggressivt.

Haarby/Tommerup: En 23-årig mand fra Haderslev blev lørdag aften omkring midnat forfulgt af en aggressiv spritbilist.

Den unge mand har forklaret til Fyns Politi, at han sent lørdag aften kørte forbi en beværtning i Haarby, hvor han så en mand opføre sig aggressivt overfor en anden person udenfor værtshuset. Da han påtalte det, hoppede den fulde mand, en 35-årig mand med bopæl i Assens Kommune, trods en promille, der senere blev målt til 1,42, ind i sin bil og fulgte efter den 23-årige.

Den 35-årige kørte aggressivt og blev ved med at følge efter den 23-årige, så den forfulgte bilist ringede til politiet. De to når at køre fra Haarby til omegnen af Tommerup, før de på Assensvej møder en patruljevogn, som kommer kørende fra modsatte retning. Den 23-årige bremser op, da han ser patruljevognen, men den 35-årige når ikke at bremse, og kører op i bilen foran.

Ingen kom til skade ved uheldet, fortæller Per Hollensted, som er politiassistent ved Fyns Politi.

Den 35-årige bliver sigtet for spirituskørsel, muligvis også for aggressiv kørsel, lyder det fra politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Annonce