Annonce
Nyborg

Efter ulykken: Her er virkelig farligt

Livredder Nicolai Andersen var en af de første, som var fremme for at yde hjælp, da en motorcyklist blev kørt ned ved Afkørsel 45 den 18. juli. Nicolai Andersen kender stedet, og var ikke overrasket over at der kunne ske noget voldsomt. Foto: Mogens Rasmussen
Livredder Nicolai Andersen krydser motorvejsbroen ved Storebæltsvej dagligt. Han ved, hvor farligt her er og undrede sig ikke, da ulykken skete.
Annonce

Nyborg: - Det kan godt være, at det lyder forkert at sige det. Men jeg undrede mig ikke over, at der skete et alvorligt uheld her ved afkørslen. Der er så meget trafik, og det er et virkeligt farligt sted.

Det siger 21-årige Nicolai Andersen, Nyborg, som Stiftstidende møder på motorvejsbroen, hvor folk har lagt blomster for at mindes den mand, der mistede livet her for en uges tid siden.


Jeg arbejdede i badelandet, da vi hørte et brag og vist nok også et skrig heroppe fra, og tænkte straks: Nu er der sket et eller andet oppe ved afkørslen.

Nicolai Andersen


Nicolai Andersen krydser motorvejsbroen stort set hver dag, når han skal på arbejde i Nyborg Svømme- og Badeland som livredder. Og dermed oplever han ofte det kaos, der stort set altid er med ventende biler på især rampen ved det vestgående motorvejsspor.

- Det er virkelig farligt, når bilisterne fra motorvejen skal ud og krydse trafikken på broen. Der er dårligt udsyn og bilisterne bliver jo presset, fordi de kan se, hvordan køen bag dem vokser, siger Nicolai Andersen.

Nicolai Andersen var en af dem, der først kom til stedet, da ulykken med den 30-årige motorcyklist skete den 18. juli.

- Jeg arbejdede i badelandet, da vi hørte et brag og vist nok også et skrig heroppe fra, og tænkte straks: Nu er der sket et eller andet oppe ved afkørslen.

- Jeg løb ud af en bagindgang og var heroppe på måske et til halvandet minut. Som livredder er jeg jo uddannet til at hjælpe folk, men en sygeplejerske var allerede i gang med at hjælpe. Vi kunne ikke gøre andet end at lægge manden i stabilt sideleje, og så vente til ambulancen kom, siger Nicolai Andersen.

Nicolai Andersen er i øvrigt bror til Andreas Frøsting, nyborgenseren, der kontaktede Vejdirektoratet dagen efter dødsulykken, og gjorde opmærksom på de kaotiske forhold ved afkørsel 45.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Milioner på vej: Rahbæk Juel lover penge til både velfærd og vedligehold

Navne

Jens Thurøe fylder 60

Annonce