Annonce
Odense

Efter tyveri i Odense: Tre af fem hjemmeplejebiler er fundet

Tre af de fem hjemmeplejebiler, der blev stjålet i Odense SØ natten til torsdag, er nu fundet igen. Fyns Politi efterlyser de sidste to biler.

Annonce

Det er ikke længere fem hjemmeplejebiler hjemmeplejegruppen på Korsløkkehaven i Odense SØ mangler. Tre af de fem Toyota Yaris, der blev stjålet torsdag nat er nemlig fundet igen. Det oplyser Lars Tvede, vagtchef ved Fyns Politi.

Den ene bil blev fundet torsdag nat, den anden først på eftermiddagen omkring Korsløkkehaven og den tredje ved Ejbymøllevej sidst på eftermiddagen. Bilerne var efterladt, og ifølge vagtchefen har politiet ikke en idé om, hvem der kan have stjålet dem.

- Det kan vi kun gisne om, og vi har ikke umiddelbart nogle spor at gå efter, siger han.

Fyns Politi er opmærksomme på, om tricktyve kan finde på at bruge de sidste to biler til at begå kriminalitet med.

- Mit indtryk er, at når ældre mennesker bliver udsat for tricktyveri, så er det sjældent, de har oplysninger om køretøjet, det er oftest personen, de lægger mærke til. Men det er muligt, at nogle vil bruge bilerne til at luske rundt i kvarter, fordi andre tror, det er ældreplejen. Derfor er vi stadig interesserede i at finde de sidste to biler, siger Lars Tvede.

De to biler, som endnu ikke er fundet, er nummer 14 med registreringsnummeret BA 17 711 og nummer 42 med registreringsnummeret BA 17 709. Hvis du ser dem, bedes du ringe til Fyns Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Annonce