Annonce
Odense

Efter turbulent opstart: Per Hallundbæk og Palle Skov er ude af Franck A

Claus Skovsted (tv) skal fremover drive Franck A uden Per Hallundbæk Hansen, der sammen med Palle Skov Jensen er købt ud af selskabet. Foto: Nils Svalebøg

Per Hallundbæk Hansen og Palle Skov Jensen er fortid på Franck A. Claus Skovsted kører restauranten videre med sin norske samarbejdspartner Njål Gaute Solland i et nyt selskab, som ejer to tredjedele af firmaet. Den sidste tredjedel ejer Claus Skovsted sammen med sin anden partner René Skytte.

Det er under fire måneder siden, at Franck A genåbnede efter fire år. Ejerne Per Hallundbæk Hansen, Palle Skov Jensen og Claus Skovsted ejede hver især en tredjedel af forretningen. Den fordeling ophørte torsdag, da Per Hallundbæk Hansen og Palle Skov Jensen blev købt ud af nordmanden Njål Gaute Solland, som nu ejer to tredjedele af firmaet Franck A anno 2017 A/S.

Claus Skovsted har i syv år arbejdet tæt sammen med Njål Gaute Solland, og de har store ambitioner for deres nye fælles firma, som også åbner en japansk gastro-restaurant i Tallinn i Estland til maj.

- Njål har stiftet det danske selskab NCRS A/S, som har købt 50 procent af min andel af Bar Sushi mod, at vi er blevet 50-50 partnerne i NCRS A/S. I den forbindelse opstod muligheden for at købe Per og Palle ud af Franck A. Njål og jeg overtager ikke Franck A som en enkeltstående forretning. Det bliver en del af en større fusion, siger Claus Skovsted til avisen.

Han lægger ikke skjul på, at Franck A har haft en stormomsust tilværelse de første måneder. Især den seneste måned har han hørt mange rygter om, at "noget" var under opsejling.

- Det var først meningen, at vi ville melde den nye ejerkonstellation ud på mandag. Men når man allerede nu kan se det nye ejerskab på CVR-registret, kan jeg lige så godt bekræfte, hvordan det hænger sammen, siger Claus Skovsted.

Claus Skovsted (tv) skal fremover drive Franck A uden Per Hallundbæk Hansen, der sammen med Palle Skov Jensen er købt ud af selskabet. Foto: Nils Svalebøg

Intet ondt blod

Claus Skovsted kan ikke løfte sløret for, hvad de nye ejere kommer til at ændre på Franck A.

- Det er gået så stærkt, at vi ikke har den store, forkromede plan klar. Vores team, der har været på Franck A i tre måneder, knokler for at finde ud af, hvad vi kan forbedre. Men jeg kan sige så meget, at det ikke er planen at lave det om til en japansk gastro-restaurant som den, vi åbner 15. maj i Tallinn. Franck A skal fortsætte med at være Franck A med en række justeringer, siger Claus Skovsted.

Han fornemmer, at de to nye ejere har en stor intern forståelse for, hvad de kan og vil.

- Det, håber vi, kan bringe Franck A derhen, hvor vi gerne vil. Det er ingen hemmelighed, at Per, Palle og jeg ikke altid har været helt enige om retningen, så der er indgået mange kompromiser. Når man er tre ejere, kan det blive noget rod, fordi der altid er én, der er nødt til at sluge en kamel. Det håber jeg, vi undgår ved at være to og ikke tre ejere, siger Claus Skovsted.

Han understreger, at beslutningen om at købe Per Hallundbæk og Palle Skov Jensen er en fælles beslutning.

- Vi er ikke uvenner, og der er ikke ondt blod mellem os. Vi har drøftet forskellige konstellationer, og Per og Palle var enige med mig i, at denne løsning var den mest oplagte, som landet lå. Vi synes alle tre, at Franck A fortjener at forløse sit potentiale, siger Claus Skovsted.

Annonce

Odense behøver Franck A

Per Hallundbæk Hansen, der forlod Falsled Kro for at arbejde på det nye Franck A er enig med Claus Skovsted i, at de ikke har været helt enige hele vejen.

- Men det er naturligt for mennesker med passion og lyst til at lave noget godt, at der kan opstå divergerede opfattelser af, hvordan ting skal gøres. Da Njål og Claus kunne overtage Franck A, og jeg med tiden kan fortsætte med mine egne projekter, syntes jeg, det var natuligt at sige ja, siger Per Hallundbæk Hansen.

Han har umiddelbart ikke noget nyt job på bedding.

- Allerførst vil jeg holde fri i et stykke tid og tænke over, hvilken vej jeg vælger. Jeg har stået i et køkken, siden jeg var 16 år og aldrig holdt en uges sommerferie. Så jeg tænker, at jeg kaster mig over nye udfordringer efter sommerferien, så de kan planlægges godt og grundigt, siger Per Hallundbæk Hansen.

Han vil gerne takke de mennesker og især leverandører og firmaer, der har været med til at skabe det nye Franck A.

- Uden dem havde det ikke været muligt. Jeg kan kun ønske Franck A det bedste fremover. Odense behøver et sådant sted, og vi er på ingen måde uvenner Palle, Claus og mig. Vi så blot anderledes på tingene, og det er der ikke noget forkert i, siger Per Hallundbæk Hansen.

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Villy måtte flygte fra sit hus: - Ellers vil jeg ikke længere være den ældste mand i Hundslev

Danmark

Onsdagens smittetal sætter ny rekord - nærmer sig 39.000 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Se video: Vej spærret efter kraftig brand - kan lugtes otte kilometer væk

Nyborg For abonnenter

Kæmpe vinkup i Nyborg: Professionelle tyve bakkede lastbil til og stjal 11 paller af Kenneths vin

Faaborg-Midtfyn

Vedtaget i rungende tavshed: Nu ruller tusindvis af skraldespande ud i indkørslerne

Fyn

Se på samfundssmitte ikke antallet af covid-patienter på intensiv: Jeg kan ikke se gode argumenter for at åbne mere

Så meget kan din bil sladre om dig og din kørsel: - Det korte svar er alt, man kan forestille sig

Odense For abonnenter

Snus-virksomhed fra Odense idømt stor bøde: Reklamerede ulovligt for tyggetobak

Danmark

Onsdagens smittetal sætter ny rekord - nærmer sig 39.000 tilfælde

Sport

Marienlyst kaster det hvide flag mod Svendborg - træneren vil bygge op til næste sæson

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Konflikt om faldefærdige huse eskalerer efter kritisk artikel: Pludselig bankede ejendomsmatador på døren

For abonnenter

Klokken 11.50 i går døde Knud-Erik Dam - han besluttede det selv og så frem til det

Odense

Odense er et bekymrende sted: Reagerer du, hvis der bliver råbt 'bøssekarl' efter folk?

Assens For abonnenter

Poul Erik solgte halvdelen af huset til sin datter: - Jeg lever ikke evigt, og vi ved ikke, om jeg en dag går hen og bliver syg

Middelfart

Kreativt makkerpar giver 'Byens Bedste Service': - Nu, hvor vi har vundet, forpligter det

Annonce