Annonce
Fyn

Efter trafikkaos på E20: Pas på - der er stadig glat ved Middelfart

De mange ton dieselolie flød ud på vejbanen lørdag morgen og forårsagede massive problemer på E20 ved Middelfart hele dagen. Foto: Local Eyes.
Motorvejen ved Middelfart er læderet efter lørdagens uheld med dieselolie, der har ædt dele af vejbanen. Politiet maner bilister til forsigtighed og advarer mod kø.

Trængslerne er langt fra ovre for bilister, som skal køre på Fynske Motorvej ved Middelfart, nærmere bestemt afkørsel 58 a og 58 b.

Lørdag morgen væltede en lastbil fyldt med dieselolie, som flød ud over vejbanerne og en overgang spærrede trafikken helt i begge retninger. Sporet i retning mod Jylland blev forholdsvist hurtigt åbnet, mens det østgående spor var hæmmet i timevis med massiv kødannelse til følge.

Dieselolien har imidlertid ædt dele af vejbanen, som stadig er glat, og derfor skal bilister køre efter forholdene, være forsigtige og overholde den hastighedsbegrænsning på 80 og siden 40 kilometer i timen, som er sat op, beder Kenneth Taanquist, vagtchef ved Fyns Politi.

Annonce

Brav kamp

Søndag formiddag stiger kødannelsen på motorvejen, særligt i østgående retning.

- Der bliver kæmpet en brav kamp for at holde vejbanerne i en standard, så man kan køre på dem. Der er tre vognbaner og et nødspor, og dieselolien er blevet renset af, og der er kørt grus på. Man kan nemt komme i slinger med sin bil, hvis man kører for hurtigt, og der er altså også folk, som går rundt og arbejder derude. Så man skal altså passe på, beder vagtchefen.

De foreløbige undersøgelser tyder på, at uheldet opstod, fordi et dæk på lastbilen eksploderede.

- Der har været en bilinspektør ude at kigge på tingene, og lastbilen er også blevet undersøgt af fagfolk fra tungvognscenter syd, siger vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce