x
Annonce
OB

Efter to aflyste Superliga-kampe: OB spiller

Alt tyder på, at OB's kamp mod Brøndby trods kraftig vind og regn bliver gennemført. Arkivfoto: Christian Nordholt

Det rusker og regner gevaldigt denne søndag, men det stopper ikke OB's kamp mod Brøndby på Odense Stadion klokken 18.

Det oplyser OB, efter kampens dommer Michael Tykgaard har sagt god for banen.

Tidligere på dagen blev to af dagens planlagte Superliga-kampe blevet aflyst - det drejer sig om AGF-Randers og FC Nordsjælland-Horsens. Men i kølvandet på de aflysninger var planen stadig at gennemføre kampen mod Brøndby, oplyste Thomas Bansø, kommunikationsansvarlig i OB tidligere på eftermiddagen.

- Vi fortsætter med at gennemføre kampen, sagde Thomas Bansø.

- Så der er ikke fare for aflysning?

- Foreløbigt gennemfører vi kampen. Hvis der skulle ske noget, melder vi selvfølgelig ud, men planen er, at vi kører videre, sagde han.

OB opfordrer alle tilskuere til at tage regntøj på, fordi vejrudsigten for resten af søndagen er fyldt med regn, men understreger samtidig, at paraplyer udgør en risiko på stadion og derfor vil blive konfiskeret.

Vejret betyder dog, at de planlagte aktiviteter i Fanzonen op til kampen er aflyst. Futte Fynbo og optræden fra Jonas & Frank flyttes derfor til en anden kamp senere på året. Ligeledes er alle aktiviteter for børn aflyst i denne omgang, men man kan stadig købe mad og drikke i området.

Tidligere på dagen blev kampen mellem AGF og Randers aflyst, fordi banen på Aarhus Stadion er for sumpet.

For kort tid siden var det så FC Nordsjælland, der måtte trække stikket på en kamp. Farum-holdet skulle have spillet hjemme mod Horsens, men de seneste dages kraftige blæst med vindstød af stormstyrke har medført, at nogle af reklameskiltene på tribunerne har løsnet sig, ligesom diode-skiltene langs banen er blæst omkuld. Så af sikkerhedsmæssige årsager bliver kampen ikke gennemført.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Link til de nyeste corona-tal

Leder For abonnenter

Det er okay at være ufuldkommen - det er Mette Frederiksen også

Vi fejrer som bekendt påske, fordi Jesus, Guds søn, i disse dage for næsten 2000 år siden blev korsfæstet, døde, blev begravet - og på tredjedagen genopstod fra de døde. Påskedagene er derfor en fortælling om lidelse, smerte og død - og samtidig om det ufattelige, det guddommelige, det ophøjede. Påsken er imidlertid også ramme om noget såre menneskeligt, velkendt og jordnært; om disciplenes dårskab og svigefuldhed, deres misgreb og fejltrin, deres løgne, deres ufuldkommenhed. For Jesu disciple var fejlbarlige mennesker som os andre. De var kyniske og selviske, frygtsomme og troløse; de fornægtede ham, de stak af i rædsel, de tvivlede. Selv Jesus viste sig som et menneske, da angsten og afmagten og smerterne overmandede ham: "Min gud, min gud, hvorfor har du forladt mig", råbte han, da han hang på sit kors. På den måde binder påskedagene det guddommelige og det såre menneskelige sammen. De menneskelige svagheder, som du og jeg rummer, rummede Jesus og hans disciple også. Det, som du og jeg ikke magter, magtede Jesus og hans disciple heller ikke. For frygten er svær at bære, lidelsen er svær at bære, døden er svær at bære. Ikke mindst i disse tider. Påsken er tillige forræderiets tid. Om lidt forråder Judas sin kammerat. I den nattemørke Getsemane Have vil Judas gå hen til Jesus og kysse ham, give ham et judaskys, så de romerske legionærer kan anholde Guds søn og siden torturere og dræbe ham. De færreste af os har sendt et andet menneske i døden, men de fleste af os har ikke desto mindre svigtet et menneske, svigtet en tillid, snydt på vægten – og derfor kan fortællingen om Judas’ forræderi være genkendelig for mange af os. På søndag sker der noget ufatteligt: Jesus sætter sig ud over døden, genopstår fra de døde og bliver på den måde guddommelig. Inden da viser han og hans disciple sig som lige så ufuldkomne mennesker som alle os andre, statsminister Mette Frederiksen inklusive. Det giver en særlig ro for alle, uanset om man tror eller ej: At selv den, der er guddommelig, kan være ufuldkommen. Ligesom os andre.

Danmark

Live: Ikke alle skoler og daginstitutioner åbner efter påske

Nyborg

Ingen voldspil i år: Cyrano udsættes

Annonce