Annonce
Kerteminde

Efter to år i midtbyen: Mette Johanne flytter sin frisørsalon hjem

Både Mette Johanne Aaskov og hendes mand Søren har en forkærlighed med små finurlige genbrugs - og retroting, og det er også sådan, hun har indrettet sin salon på Enggade. Foto: Mette Louise Fasdal
Mette Johanne Aaskov har rykket sin salon "Bymettejohanne" i Kerteminde hjem i privaten for bedre at kunne kombinere arbejds - og familieliv.
Annonce

Kerteminde: Helt ny var Mette Johanne Aaskov i Kerteminde, da hun i december 2017 åbnede frisørsalon på Strandvejen, hvor der tidligere havde været Asian Market.

Da hun slog dørene op til sin salon, var det vigtigt for hende, at hendes salon "Bymettejohanne" havde en central placering i byen. For hun havde endnu ikke nogen fast kundekreds og var derfor nødt til at gøre sig synlig.

Nu har hun fået bygget en solid kundekreds op og har derfor valgt at rykke salonen hjem privat på Enggade.

Midt i maj tog hun imod de første kunder i den salon, som hun og hendes mand Søren har indrettet i deres hus.

De nye lokaler fik de pludselig god tid til at skabe, da coronavirussen betød, at hun ikke måtte have åben i sin salon, og tøjforretningen Svane i Kerteminde, hvor hendes mand er butikschef også lukkede i en periode.

- På den måde kan man sige, at der er kommet noget positivt ud af den coronavirus, siger hun med et smil.

- Jeg fik tid til at afvikle Strandvejen samtidigt med, at jeg også fik mulighed for at bygge det her op, forklarer hun.

Annonce

Ro til familielivet

For Mette Johanne Aaskov fungerer det godt at have salon hjemme.

- Det giver mig mere ro, fordi jeg bedre kan kombinere det med familielivet, forklarer hun og fortæller, at selv om hun har mere fleksible åbningstider end andre frisører, fordi hun har valgt at tage kunder tidligt morgen og sen aften, var hun til tider stadig udfordret.

- Jeg har jo flere kasketter, når jeg også er mor, og jeg oplevede derfor, at det var svært hele tiden at skifte mellem salonen og det derhjemme.

- Jeg havde hele tiden dårlig samvittighed, fordi jeg ikke følte, at jeg var 100 procent til stede, når jeg konstant var nødt til at veksle med at være i salonen eller derhjemme.

Inden Mette Johanne Aaskov flyttede til Kerteminde, havde hun også salon hjemme i forlængelse af sit hjem i Næsby, og det var også dengang ideelt for hende med - på det tidspunkt - tre små børn.

Annonce

Er landet solidt i Kerteminde

Selv om frisøren var en fremmed fugl, og hun godt kunne være nervøs for at starte forfra, da hun landede i Kerteminde, synes hun, at hun er faldet godt til og er kommet på hat med mange.

- Jeg har virkelig knebet mig i armen mange gange, for jeg var jo ikke herfra, da jeg åbnede min salon, men jeg synes, at det er gået rigtigt godt, fortæller hun og tilføjer, at hun faktisk også har lært meget om Kerteminde gennem mine kunder.

- Alle er jo meget åbne og positive og fortæller gerne. Det har givet mig et supergodt billede af området, siger hun med et smil.

Flere i hendes kundekreds kommer også udenbys fra, fordi hun netop har så fleksible åbningstider, at det passer bedre ind i et arbejdsliv for andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce