Annonce
Odense Håndbold

Efter ti dage uden kamp: Odense vil fastholde momentum i semifinalerne

Det gælder om at sætte stor fysik på kampen fra start, melder Odense-træner Ulrik Kirkely. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Tirsdag går det løs med den første DM-semifinale mellem Odense Håndbold og Team Esbjerg. Odense-træner Ulrik Kirkely forventer en tæt, fysisk kamp.

HÅNDBOLD: Der er gået ti dage, siden Odense Håndbold og Team Esbjerg sidst løb på banen til hver deres afgørende slutspilskamp.

Nu mødes klubberne i den første af to eller tre semifinalekampe, der skal afgøre, hvem der senere i maj skal spille om det eftertragtede guld.

Og det er et Odense-hold, der kommer fuldt restituerede og velforberedte, melder cheftræner Ulrik Kirkely:

Annonce

- Vi har brugt tiden fornuftigt, og spillerne er restituerede. Som altid handler det om at skærpe de ting, vi har i posen, så vi går ind til de to vigtige kampe på få dage og står skarpt til begge, siger han.

Odense Håndbold gik ind til kamppausen med tre sejre på syv dage, mens Esbjerg tabte med ti i sidste slutspilskamp. Det betyder dog ikke det store nu, mener Kirkely.

- Jeg er ikke så bange for at miste momentum, for vi har trænet godt. Det handler om at være der på dagen, og så ved vi, at Esbjerg er et fint hold, som har præsteret over flere år. Jeg ser det som fifty-fifty, tilføjer han og understreger, at det bliver en fysisk kamp med mange løbedueller.

Odense-direktør Lars Peter Hermansen siger, at der skal lægges maksimalt pres på Esbjerg:

- Vi ved, hvad de kan, og hvad vi skal udnytte. Med en sejr i første kamp lægger vi et ekstra stort pres på Esbjerg, siger han og fremhæver fordelen af at starte hjemme i vante rammer - også uden tilskuere.

Semifinalerne spilles bedst af tre kampe.

Første semifinalebrag spilles i Sydbank Arena tirsdag klokken 20, og kampen vises på TV 2 Sport.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce