Annonce
Sydfyn

Efter talrige forespørgsler: Bankospillet får comeback i Ulbølle

Ulbølle Forsamlingshus inviterer igen på banko, fortæller husets formand, Bent Rasmussen. Privatfoto
De ugentlige spillegilder i Ulbølle Forsamlingshus har været sat ud af kraft på grund af corona-pandemien, men nu er det besluttet, at der igen skal spilles banko. Dog kun med 50 deltagere.
Annonce

Ulbølle: Det er savnet.

Det er grunden til, at Ulbølle Forsamlingshus sammen med dets støtteforening har besluttet, at der igen skal spilles banko i huset.

Det fortæller forsamlingshusets formand, Bent Rasmussen.

Spillet blev offer for den store corona-samfundsnedlukning i marts, og selv om der siden er blevet lempet, så man må samles 50 personer, så har forsamlingshusledelsen tøvet.

- Vi har skønnet, at vi ikke har kunnet få det til at køre, når der kun må være 50 mennesker i lokalet, siger Bent Rasmussen, der oplyser, at der typisk har været omkring 65-70 deltagere ved spillegilderne, hvilket er årsagen til, at der er blevet lavet en skilling til huset.

Annonce

Utålmodige spillere

Men der er andet i livet end penge.

- Vi har fået henvendelse fra mange spillere, der har spurgt, om vi ikke snart startede igen. Mange af dem er jo lidt ældre mennesker, og da vi synes, det er synd, at de bare sidder derhjemme og ikke kommer ud, har vi besluttet at holde spillegilder igen, siger formanden.


Kan vi lave 500 eller 1000 kroner til huset, er det fint. Men vi er tilfredse, hvis spillet bare kan dække udgifterne

Bent Rasmussen, formand for Ulbølle Forsamlingshus


Så torsdag 22. oktober går det så løs igen, og Bent Rasmussen oplyser, at de økonomiske ambitioner i forsamlingshusets ledelse er beskedne.

- Kan vi lave 500 eller 1000 kroner til huset, er det fint. Men vi er tilfredse, hvis spillet bare kan dække udgifterne - også selv om det er et stort arbejde at arrangere det, siger han.

Annonce

Madcomeback

Der har været tradition for, at spillerne kunne erhverve et måltid mad for 30 kroner, hvilket dog ikke vil være muligt 22. oktober, oplyser formanden.

Men allerede når der spilles igen torsdag 29. oktober, vil der ifølge Bent Rasmussen kunne købes mad som i tiderne før covid-19, og så minder han om, at det på grund af corona-restriktionerne ikke vil være muligt at købe sig adgang vil døren.

Billetter skal erhverves på forhånd, og det gør man ved at ringe 6224 1575.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce