Annonce
Faaborg-Midtfyn

Efter succesfuld genoplivning: Midtfyns Festivalens direktør fratræder

- Det er viljen og lysten, der har båret det. Det er klart, at det har været rigtig meget, og det har været i en turbulent periode. Heldigvis har der været gode støtter, som har været med til at kunne løfte det her. Men som jeg også har sagt før, kom det noget bag på mig, at der kom så stor bevågenhed omkring det, da vi sendte pressemeddelelsen ud i april 2018. Men det viste jo, at vi havde fat i noget rigtigt, sagde Sune Vesterlund Larsen til avisen i august 2019, efter han var blevet indstillet til Bland Dig Prisen. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Sune Vesterlund Larsen var idémanden bag genoplivningen af Midtfyns Festivalen. Nu fratræder han posten som direktør.
Annonce

Ringe: Det var en drøm, som d. 24. og 25. maj 2019 gik i opfyldelse for festivaldirektør Sune Vesterlund Larsen. Mere end 1900 gæster var i løbet af de to dage med til at genoplive Midtfyns Festivalen. En idé, som Sune Vesterlund Larsen havde haft i flere år.

Men nu træder han tilbage som direktør for foretagendet.

- Jeg må erkende, at døgnet ikke har timer nok til at være far til en på tre år, nybagt far, efterskoleleder og festivaldirektør, siger han i en pressemeddelelse.

- Jeg har jo svært ved at ”forlade mit festivalbarn”, inden det rigtigt kan gå, men jeg må samtidig prioritere min familie og rigtige børn, siger han.

Han understreger, at han stadig mener, at tiden for en genrejsning af Midtfyns Festivalen er den helt rigtige. Festivalen er tidsmæssigt så meget på afstand, at savnet og behovet kan mærkes, men samtidig er der så mange, som stadig kan huske festivalen, at den lever i folks bevidsthed.

- Jeg er stolt af det, vi allerede har opnået, ikke mange troede på, at det ville kunne lade sig gøre, og en (græsrods)bevægelse er sat i gang. Jeg kan se ilden og gejsten i de involveredes øjne, og flere vil være med til at skabe noget, det gør mig sgu glad, lyder det fra den afgående direktør.

Sune Vesterlund Larsen træder umiddelbart ind i bestyrelsen som menigt medlem.

- Hvad jeg mere konkret gør, tager jeg stilling til før den ekstraordinære generalforsamling, men det kunne bestemt være spændende at gå bestyrelsesvejen og arbejde i den retning, siger han.

Sune Vesterlund Larsens blev bl.a. indstillet til Fyens Stiftstidende Bland Dig Pris i 2019 for sit arbejde med genoplivningen af festivalen.

Jeg er stolt af det, vi allerede har opnået, ikke mange troede på, at det ville kunne lade sig gøre, og en (græsrods)bevægelse er sat i gang. Jeg kan se ilden og gejsten i de involveredes øjne, og flere vil være med til at skabe noget, det gør mig sgu glad.

Sune Vesterlund Larsen, afgående festivaldirektør

Annonce

Ny mand i front

Kim Skovby Klint, Ryslinge, er manden, der fra i dag står i spidsen for Midtfyns Festivalen. Han fungerede i 2019 som ansvarlig for over 200 frivillige under festivalen.

- Jeg er tryg ved at overlade ansvaret til Kim og resten af arrangørgruppen, som er den samme som før festivalen. De har alle været igennem denne vilde rejse sammen og har prøvet tingene på egen krop og dermed gjort sig nogle erfaringer, siger Sune Vesterlund Larsen.

Festivalen afholdt i august et informations- og udviklingsmødet, hvor der kom endnu flere frivillige kræfter til, oplyses det i pressemeddelelsen.

- Stor opbakning er nødvendig, hvis vores idé om at drive en festival alene på frivillige kræfter skal overleve – både i forhold til at bidrage i maskinrummet, som frivillige og som festivalgæst, og det håber og tror jeg på, at lokalsamfundet vil, siger Sune Vesterlund Larsen.

Mandag d. 21. oktober kl. 16.30 afholdes ekstraordinær generalforsamling, hvor bestyrelsen skal vælges. Man skal være medlem, som koster 150 kr., for at kunne stemme. For nærmere info skriv til info@midtfynsfestival.dk

Midtfyns Festival 2020 finder sted d. 21. og 22. maj på Dyrskuepladsen i Ringe, og billetsalget er allerede i fuld gang via festivalens hjemmeside eller på billet.dk.

Kim Skovby Klint er manden, der fra i dag står i spidsen for Midtfyns Festival. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fare for giftig røg: Brand ved Fortum

Odense

De har søgt i tre år: Nu har somaliske mødre og SSP Odense fået første million til at hjælpe unge indsatte

Annonce