Annonce
Assens

Efter succes: Frøbjerg Dropper "My Fair Lady"

Frøbjerg Festspil har mange musicals på samvittigheden. Næste plakat bliver med "Footloose".

"Footloose" i stedet for My Fair Lady. Frøbjerg Festspil ændrer repertoiret for 2019. Der er audition 28. oktober.

Frøbjerg. Frøbjerg Festspil havde ellers meldt ud, at næste års forestilling skulle være "My Fair Lady", men nu er der taget en ny overraskende beslutning. Væk er ladyen og ind kommer "Footloose", der bygger på en dansefilm fra 1984 med titelsangen samt "I need a hero" som nogle af de store hits fra filmens soundtrack.

Det var publikums flotte modtagelse af "Saturday Night Fever", der bragte Frøbjerg Festspil i tvivl om, hvorvidt valget af klassikeren My Fair Lady var det rigtige. Derfor har Frøbjerg Festspil nu valgt at spille Footloose. Knud Møller, formand for Frøbjerg Festspil, medgiver, at det er drastisk at ændre repertoire, efter at man allerede har udmeldt næste års forestilling.

- Men det afgørende må dog være, at vi gør det, som vi tror er det rigtige. Vi ønsker at skabe seværdige forestillinger, hvor musik, sang og dans fylder meget i det samlede udtryk, og hvor energien og spilleglæden er central. Vi vil gerne fortsat gå nye veje, udvikle friluftsgenren i Danmark, og prøve både os selv og vores publikum af.

- I forbindelse med Saturday Night Fever har vi oplevet en stor glæde og stolthed over resultatet. Hele perioden op til premieren var præget af entusiasme og gå-på-mod. Nu skulle vi på alle måder præstere et nyt, anderledes resultat. Den udvikling ser jeg gerne fortsætte, og det mener vi bedst, at vi gør med forestillingen Footloose, siger Knud Møller.

Annonce

Klassikere på Højen

Formanden understreger, at beslutningen om at ændre næste års forestilling til Footloose ikke er et udtryk for et permanent fravalg af klassikere på Højen.

- Det er et naturligt tilvalg netop nu, hvor både medvirkende, frivillige og publikum er glade for fornyelse. Den bølge vil vi gerne ride videre på, fastslår han.

Han lover også, at der ikke bliver lavet om på Frøbjerg Festspils plan om at spille "Midt om natten" i 2020.

Instruktør Carsten Friis ser frem til en musical med mange store danseoptrin og roller i alle aldre. Der er audition til "Footloose" søndag 28. oktober. Man kan tilmelde sig på frobjerg.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

2822 husstande uden strøm

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Odense Sporveje vil nedlægge stoppesteder

1995 4,7 millioner kroner. Så mange penge lagde 11.852 glemsomme fynske bilister i statskassen for ulovlig parkering i 1993. Hovedparten af afgifterne, der som bekendt er på 400 kroner pr. gang, blev lagt af 8816 i Fyns største politikreds, Odense. De 3036 øvrige afgifter er blevet opkrævet jævnt fordelt over resten af Fyn. Selv om afgiften for ulovlig parkering blev fordoblet fra 200 til 400 kroner 1. april 1991, kan de seks fynske p-kontrollører fortsat uddele lige så mange afgifter – ca. 12.000 – om året, konstaterer politikommissær Poul Dahl. 398 bilister klagede over afgiften, men kun 172 fik medhold og pengene eftergivet – oftest i forbindelse med læge- eller sygehusbesøg, der uventet trak ud. 1970 Statsbanerne udbyder i dag en ny Storebæltsfærge til 50 millioner kroner i licitation, og på forhånd ventes de fire værfter i Helsingør, Nakskov, Ålborg og Odense at være interesseret i ordren. Efter planen skal den nye tredækker leveres til sommeren 1972 eller muligvis først til foråret 1973. Samtidig viser en prognose, at færgekapaciteten skal fordobles inden udgangen af 1970-erne, hvis der ikke ret hurtigt tages beslutning om en bro mellem Fyn og Jylland. Færgen kommer i store træk til at ligne ”Arveprins Knud” og får en kapacitet på 450 personbiler og 1500 passagerer. En ny jernbanefærge, der kan overføre gennemgående eksprestog mellem Nyborg og Korsør, ventes bestilt til levering i 1973. 1945 Fra Odense Sporvejes begyndelse har der eksisteret en del faste stoppesteder på særligt trafikerede steder, men sporvejsselskabet overvejer at likvidere dem. Det gælder ved hjørnet af Klaregade og Mageløs samt ved hjørnet af Mageløs og Kongensgade, hvor der nu opsættes almindelige stoppestedsskilte i stedet. Ifølge driftsbestyrer Schaumann sker nedlæggelsen af de faste stoppesteder ud fra hensynet til at gennemføre en hurtigere drift under de nuværende, besværlige trafikforhold, hvor der er stort pres på sporvognene. De faste stoppesteder virker kun forsinkende, og hvis der ingen passagerer er at optage og afsætte, vil sporvognene altså fremtidig kunne køre videre uden standsning.

Sport

Fynboer fejrede sporten: Se de 10 bedste billeder fra Årets Sportsnavn

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];