Annonce
Assens

Efter succes: Frøbjerg Dropper "My Fair Lady"

Frøbjerg Festspil har mange musicals på samvittigheden. Næste plakat bliver med "Footloose".

"Footloose" i stedet for My Fair Lady. Frøbjerg Festspil ændrer repertoiret for 2019. Der er audition 28. oktober.

Frøbjerg. Frøbjerg Festspil havde ellers meldt ud, at næste års forestilling skulle være "My Fair Lady", men nu er der taget en ny overraskende beslutning. Væk er ladyen og ind kommer "Footloose", der bygger på en dansefilm fra 1984 med titelsangen samt "I need a hero" som nogle af de store hits fra filmens soundtrack.

Det var publikums flotte modtagelse af "Saturday Night Fever", der bragte Frøbjerg Festspil i tvivl om, hvorvidt valget af klassikeren My Fair Lady var det rigtige. Derfor har Frøbjerg Festspil nu valgt at spille Footloose. Knud Møller, formand for Frøbjerg Festspil, medgiver, at det er drastisk at ændre repertoire, efter at man allerede har udmeldt næste års forestilling.

- Men det afgørende må dog være, at vi gør det, som vi tror er det rigtige. Vi ønsker at skabe seværdige forestillinger, hvor musik, sang og dans fylder meget i det samlede udtryk, og hvor energien og spilleglæden er central. Vi vil gerne fortsat gå nye veje, udvikle friluftsgenren i Danmark, og prøve både os selv og vores publikum af.

- I forbindelse med Saturday Night Fever har vi oplevet en stor glæde og stolthed over resultatet. Hele perioden op til premieren var præget af entusiasme og gå-på-mod. Nu skulle vi på alle måder præstere et nyt, anderledes resultat. Den udvikling ser jeg gerne fortsætte, og det mener vi bedst, at vi gør med forestillingen Footloose, siger Knud Møller.

Annonce

Klassikere på Højen

Formanden understreger, at beslutningen om at ændre næste års forestilling til Footloose ikke er et udtryk for et permanent fravalg af klassikere på Højen.

- Det er et naturligt tilvalg netop nu, hvor både medvirkende, frivillige og publikum er glade for fornyelse. Den bølge vil vi gerne ride videre på, fastslår han.

Han lover også, at der ikke bliver lavet om på Frøbjerg Festspils plan om at spille "Midt om natten" i 2020.

Instruktør Carsten Friis ser frem til en musical med mange store danseoptrin og roller i alle aldre. Der er audition til "Footloose" søndag 28. oktober. Man kan tilmelde sig på frobjerg.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Inden ny lov er færdig: V og K i Odense vil aktivere indvandrere på fuld tid

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];