Annonce
Fyn

Efter stor eftersøgning: Politiet efterlyser ejer af cykel fundet på Storebæltsbroen

Sådan ser cyklen ud. Da den blev fundet på lavbroen, var der viklet en snor eller et reb omkring styret, og der lå en Pepsi-dåse samt en tom æblejuice-karton tæt ved. Hvis du ejer den, eller ved hvem der gør, kan du kontakte Fyns Politi på telefon 114. Foto: Fyns Politi
Efter en større redningsaktion natten til mandag, hvor en person frygtedes druknet, søger politiet nu kontakt til ejeren af en rød herrecykel.

Helikopter, redningsfolk på vandet og hundepatruljer på land. En større eftersøgning søndag aften og nat endte uden resultat efter mistanke om en mulig drukneulykke.

Det hele startede med meldingen om en cyklist på Storebæltsbroens lavbro, og derfor efterlyser Fyns Politi nu ejeren eller den person, der har benyttet en rød herrecykel, som blev stillet på broen i tidsrummet mellem 22.30 og 22.45 søndag aften.

Politiet fandt den røde racercykel parkeret op ad rækværket på broen, efter en bilist klokken 22.43 havde ringet med en anmeldelse om, at der var en cyklist på vej over broen i østlig retning.

- Vi får en melding om, at en cyklist kører i østlig retning på lavbroen, og da vi kommer derud, holder der en rød racercykel på broen cirka 30-40 meter fra fastlandet. Og siden der ikke var nogen personer ved cyklen, var vi selvfølgelig bange for, at nogen var sprunget i, udtalte vagtchef ved Fyns Politi Hans Jørgen Larsen mandag morgen.

Annonce

Søger også bilist

Foruden ejeren af cyklen eller den, der har brugt cyklen, vil politiet gerne i kontakt med en bilist, der standsede på broen omkring klokken 22.40 nær det sted, hvor cyklen blev fundet.

Det var lystfiskere, der fortalte politiet om bilen, som gjorde holdt på lavbroen. Fiskerne, der befandt sig under broen, hørte nogen snakke, da bilen holdt ind til siden.

- Vi har selvfølgelig spurgt dem, om de har hørt et plask, og det har de ikke. Men der kom også mange lastbiler kørende over lige på det tidspunkt. Så hvis en hopper ud, og han lige rammer vandet samtidig med, at en lastbil kører over, hører de måske ikke det, forklarede Hans Jørgen Larsen tidligere mandag.

Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce