Annonce
112

Efter større eftersøgning: 13-årig fundet i god behold

Den 13-årige Anne, der siden mandag har været forsvundet, er blevet fundet igen i god behold i Odense, oplyser Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager
13-årige Anne, som har været eftersøgt siden mandag, er fundet igen i Odense.

Den 13-årige Anne, der siden mandag har været forsvundet, er blevet fundet igen i god behold i Odense. Det oplyser Fyns Politi.

Pigen forlod sin behandling ved regionens børne- og ungdomspsykiatri i Odense klokken 7 mandag morgen på eget initiativ, og Fyns Politi har siden søgt intensivt efter hende med både droner, hundepatruljer, beredskabet, og efterforskningspersonale.

Politiet har blandt andet søgt efter pigen i Tusindårsskoven, langs med Odense Å og langs jernbanesporene i Odense. Eftersøgningen har foregået både mandag aften og natten til tirsdag. Ifølge Fyns Politis oplysninger blev den 13-årige fundet af en borger, som bor tæt på OUH, og som havde set efterlysningen i medierne. Politiet opererede en overgang med en teori om, at pigen kunne være søgt mod Sønderjylland, som hun kommer fra.

De pårørende er underrettet og er sammen med hende nu. Fyns Politi takker for de mange tip, man har fået i sagen, men har ikke yderligere at fortælle.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce