Annonce
Odense

Efter skyderi: Michael Ellegaard på psykiatrisk afdeling

Den højreradikale Michael Ellegaard kan ikke selv møde op til sit grundlovsforhør, fordi han er blevet indlagt på psykiatrisk afdeling.Her er han i kolonihavehuset i Dalum.

Den højreradikale Michael Ellegaard kan ikke selv møde op i retten onsdag eftermiddag, når han fremstilles i grundlovsforhør for skud mod politiet

Odense: Den 45-årige Michael Ellegaard vil onsdag eftermiddag blive krævet varetægtsfængslet, sigtet for at have skudt med et kraftigt luftgevær mod en betjent tirsdag aften.

Men Michael Ellegaard vil ikke selv møde op i Retten i Odense, da han lige nu befinder sig på psykiatrisk afdeling på Odense Universitetshospital.

Skyderiet skete tirsdag aften på Michael Ellegaards adresse på Dybdevej i Odense, hvor politiet blev tilkaldt efter noget tumult.

Da politiet kom frem blev de mødt af et skud gennem husets bagdør, og der måtte skydes gas ind i huset for at få Michael Ellegaard ud.

Ellegaard har tidligere stillet op til både Folketinget, Odense Byråd og regionsrådet for sin liste ”Frit Danmark - Folkebevægelsen mod indvandring”.

Læs mere om sagen i Fyens Stiftstidende torsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Annonce