Annonce
Odense

Efter skyderi: Michael Ellegaard på psykiatrisk afdeling

Den højreradikale Michael Ellegaard kan ikke selv møde op til sit grundlovsforhør, fordi han er blevet indlagt på psykiatrisk afdeling.Her er han i kolonihavehuset i Dalum.

Den højreradikale Michael Ellegaard kan ikke selv møde op i retten onsdag eftermiddag, når han fremstilles i grundlovsforhør for skud mod politiet

Odense: Den 45-årige Michael Ellegaard vil onsdag eftermiddag blive krævet varetægtsfængslet, sigtet for at have skudt med et kraftigt luftgevær mod en betjent tirsdag aften.

Men Michael Ellegaard vil ikke selv møde op i Retten i Odense, da han lige nu befinder sig på psykiatrisk afdeling på Odense Universitetshospital.

Skyderiet skete tirsdag aften på Michael Ellegaards adresse på Dybdevej i Odense, hvor politiet blev tilkaldt efter noget tumult.

Da politiet kom frem blev de mødt af et skud gennem husets bagdør, og der måtte skydes gas ind i huset for at få Michael Ellegaard ud.

Ellegaard har tidligere stillet op til både Folketinget, Odense Byråd og regionsrådet for sin liste ”Frit Danmark - Folkebevægelsen mod indvandring”.

Læs mere om sagen i Fyens Stiftstidende torsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce