Annonce
Kerteminde

Efter shitstorm: Storsmilende Smiley til Kerteminde Sejlklub

Restaurant kan ikke blot lokke med en smuk beliggenhed, men også med en storsmilende Smiley - det luner lidt ovenpå en shitstorm. Arkivfoto:

Midt i en shitstorm er der et lyspunkt for Restaurant Kerteminde Sejlklub: Ved den seneste besøg (24. juli) fra Fødevarekontrollen blev der uddelt en glad smiley

Kerteminde: En voldsom shitstorm har plaget Restaurant Kerteminde Sejlklub på det seneste, og oven i det har de trukket rundt med en ikke helt begejstret smiley.

Det er der imidlertid lavet om på. Ved det seneste besøg fra Fødevarekontrollen den 24. juli blev restauranten belønnet med en storsmilende smiley og topkarakterer både med hensyn til håndtering af fødevarer, rengøring, vedligeholdelse, egenkontrol, uddannelse i hygiejne, godkendelser og mærkning.

Den knap så glade smiley, restauranten fik den 15. juni, handlede om nogle røgede laksesider, der ikke var sporbar dokumentation for - altså ingen kvittering.

Fødvarekontrollen mødte op igen den 18. juni, men der var stadig ikke papirer på de 12 laksesider, og derfor forblev smileyen mellemfornøjet.

Men ved et genbesøg her forleden fandt Fødevarekontrollen altså alting i sin skønneste orden, og restauranten kan nu skilte med et gult ansigt med smil fra øre til øre. (ström)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Sommerhuse er revet væk i sommerferien: - Vi var helt nede på gulvet, og så kom vi hurtigt op igen

Annonce