Annonce
Sport

Efter premieresejren i Frem er det gået nedad for Dalum - eks-OB-reserven Yao Dieudonne gjorde det slemme ved Dalum

Dalum IF og Mads Raben - i rødt og her i kamp mod B93 -  slås i første omgang for at overleve i 2. division. I efteråret spillede Dalum sig med frem i det top-seks kapløb, som handler om at nå med i den nye 1. division, men nu handler det vist om de mere ydmyge mål. Efter sejren i forårets første runde ude mod Frem har Dalum tabt til Brabrand, Sydvest og nu Thisted. Foto. Birgitte Carol Heiberg
Den tidligere OB-reserve Yao Dieudonne har indledt foråret i 2. division med bragende succes. Thisted sejrede 4-1 i Dalum, der nu i første omgang skal kigge mod nedrykningskampen.

FODBOLD: Den tidligere OB-spiller Yao Dieudonne, der nu er på kontrakt i Thisted, gjorde igen det slemme ved et fynsk hold i 2. division, og Dalum tabte hjemme 1-4 på kunstgræsset i arenaen med navnet Totalbanen.

Yao Dieudonne scorede i sidste weekend mod Svendborg-Oure FA, som tabte ved Limfjorden, og skærtorsdag gæstede Thisted så Dalum, og den for angriberen glædelige udvikling fortsatte, da han scorede begge de to første mål.

Yao Dieudonne har nogle klare kvaliteter i hurtighed, fysik og et stærkt skud, og på det niveau er det åbenbart altid rigeligt til at gøre en forskel, og måske lurer der snart en chance igen lidt højere oppe, idet Yao Dieudonne inden Thisted var en tur i Vendsyssel i 1. division.

Thisted førte 3-0 ved pausen. Mads Stefansen scorede det tredje mål for en vis Jesper Grønkjærs første klub, der stort set altid leger med nær toppen af 2. division og enkelte gange har rundet næstbedste række.

Annonce

Thisted-selvmål

Dalum fik lidt håb, da Asger Bust lavede selvmål, men gæsterne lukkede kampen på et mål af Mads Vang.

Nu ser det ud til, at Dalum mere skal kigge ned i tabellen, idet de fire nederste ud af de 14 hold ender med at rykke ned i Danmarksserien, og efter nederlaget hjemme til Thisted har Dalum nu "kun" fem points ned til stregen, hvorunder Holbæk, Næsby, Svendborg Oure-FA og nummer sidst Holstebro befinder sig.

Dalum har dog stadig kun to points op til nummer seks Aarhus Fremad og tre op til Middelfart på femtepladsen, og allerede anden påskedag er det netop Aarhus Fremad, der gæster Dalum - igen på kunstgræsset.

- Vi må bare sige, at Thisted har så stor en fysik, at de vandt de fleste andenbolde, og det blev afgørende. Det sagde dang-dang-dang, når de havde vundet returbolden, og så lå bolden i kassen, sagde Dalums nye træner Nicolai Johansen til Sport Fyn.


Jeg har dog sagt til mine spillere, at de rent spillemæssigt på mange måder gjorde det flot, men det handler åbenbart om i denne fysisk stærke 2. division om ikke at sætte bolden for meget på spil


- Jeg har dog sagt til mine spillere, at de rent spillemæssigt på mange måder gjorde det flot, men det handler åbenbart om i denne fysisk stærke 2. division om ikke at sætte bolden for meget på spil, og så havde Thisted bare en dygtig angriber, sagde Dalum-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Divisions-formand kalder forslaget et frontalt angreb - eks-OB-direktør Thomas Christensen ser hele fodbold-verdens balance truet

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Erhverv For abonnenter

Iværksættermiljøet bobler over: - Jeg kan ikke drikke kaffe med alle

Annonce