Annonce
Odense

Efter overfald: Politiet efterforsker Seden Strand for bander

Lars Bræmhøj er chefpolitiinspektør i Fyns Politi. Foto: Trondur Dalsgard

Chefpolitiinspektør i Fyns Politi, Lars Bræmhøj, fortæller, at der muligvis kan være problemer med bander ved Seden Strand. Beboerne i området føler sig utrygge over de store, hurtige biler, der kører rundt i området aftentimerne.

Annonce

Har Fyns Politi Kendskab til andet uro ved Seden Strandgyde, udover det der skete tirsdag aften (hvor politikeren Jane Jeginds mand blev slået ned, da han ville hjælpe nogen, der var kørt galt, red.)?

- Ja. For halvanden uge siden fik vi en anmeldelse om, at der blev kørt for hurtigt på Kragenæsvej. Vi har også fået viden om andre mistænkelige forhold, som nogen havde nogle oplysninger om.

Hvilke forhold?

- Der er en mistanke om, at nogen sælger stoffer derude. Da vi blev underrettet om det, fik vi hurtigt sat en indsats op. Vores færdseslafdeling har ansvaret for de hurtig kørende biler, og vi har også iværksat en efterforskning på baggrund af de oplysninger, som vi har fået.

Hvor mange ressourcer vil I afsætte?

- Det er klart, at det er et fokusområde, når vi ved, at der foregår noget derude. Men når det er så massivt, som der bliver givet udtryk for, har vi behov for, at folk ringer ind med deres observationer på 114, og hvis man ikke vil give sig tilkende, så har man mulighed for at tippe politiet på vores hjemmeside. Det kan være lige fra, hvornår det sker, hvad der sker eller registreringsnummre på biler. Når man taler om narko, så vil det ofte være relateret til bander. Vi har en stor indsats på bander, og vi efterforsker bander lige præcis, hvor de er. Det er ikke kun i Vollsmose.

- Vi vil gerne tage dem for det hele. En tese kunne være, at hvis man laver en forretning, vil man gerne væk derfra i en fart. Hvis vi kan pågribe en af de store biler, vi har hørt om de seneste dage, kan det være, at vi både kan tage dem i at overtræde færdselsloven og loven om euforiserende stoffer. Jeg tror, at der brug for en helhedsindsatsning, og vi vil følge det her til dørs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce