Annonce
Fyn

Efter opsang fra Odense Kommune: OB sender spillere hjem

OB sender fra i dag alle spillere hjem. Arkivfoto: Michael Bager
OB er som alle Superliga-klubber ramt af coronavirussen, og ville i første omgang fortsætte træning i det omfang, det var muligt. Efter kommunen nedlagde forbud sender OB nu alle sine spillere hjem.
Annonce

Det har været en intens onsdag for OB. Først ville klubben genindføre fodboldtræning på græs, men dog kun for fem spillere ad gangen. Det fik Odense Kommune dog hurtigt manet til jorden, idet OB fik besked på, at det ikke er tilladt på det kommunalt ejede anlæg ved Falen.

Nu sender OB så spillerne hjem. Det var de også tidligere, men her selvtrænede spillerne ud fra træningsskemaer udstukket fra klubben. Det er ikke længere tilladt.

Træningen er altså nu suspenderet, men til gengæld kan OB få lønkompensation fra den danske stat. Det er en del af de efterhånden mange hjælpepakker, der er blevet søsat til nødlidende virksomheder som konsekvens af Covid-19.

Hjælpepakken giver dig maksimalt 23.000 kroner per hjemsendte ansatte, hvilket langt fra dækker spillernes løn. Det resterende udestående beløb skal klubben selv betale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bevar naturen på Nyborgs volde

GOG

Genlæs livebloggen: GOG tager den første titel i 13 år efter drama

Annonce