Annonce
Erhverv

Efter opkøb i Svendborg: Stark lukker byggemarked på havnen

Byggemarkedet her var med i handlen, da Stark købte XL-Byg Jens Schultz-kæden. Nu bliver det lukket. Foto: Hans-Henrik Dyssel
Starks opkøb af XL-Byg Jens Schultz' byggemarked og tre trælaster er en realitet, og nu lukker den nye ejer Jens Schultz-byggemarkedet på havnen.

Svendborg: De købte fire, men snart er der kun tre tilbage.

For kæden Stark, der har købt et byggemarked og tre trælaster af Jens Schultz, har valgt at lukke den ene af de fire nyerhvervede forretninger - nemlig byggemarkedet på havnen i Svendborg.

Det oplyser Stark Danmark i en pressemeddelelse.

I sidste uge gav konkurrencemyndighederne handlen det blå stempel efter at have tygget på den i et års tid, og mandag i indeværende uge blev den så endeligt gennemført.

Ifølge pressemeddelelsen er det besluttet at køre XL-Byg Jens Schultz-trælasthandlerne i Marstal, Rudkøbing og på Odensevej i Svendborg videre under Stark-navnet, mens byggemarkedet på havnen i Svendborg altså må lade livet.

Annonce

Nyt Simac

Det vil i stedet blive slået sammen med det eksisterende Stark-byggecenter på Rødeledsvej - en manøvre, der ligger lige for, forstår man.

"Området omkring havnen i Svendborg er allerede under stærk forandring med blandt andet opførelse af det nye Simac, og Svendborg Kommune er langt fremme med en kommuneplan, der med stor sandsynlighed vil omdanne området omkring byggecenteret til bolig- og erhvervsformål. Placeringen på havnen var under alle omstændigheder ikke langtidsholdbar", hedder det således i pressemeddelelsen.

Annonce

Ingen fyringer

Thomas Skovlund Madsen, der hidtil har været direktør i Jens Schultz, fortsætter i rollen, blot med navnet Stark stående på visitkortet, og Stark Danmarks kommunikationschef, Jens Velling, oplyser, at sammenlægningen af de to byggemarkeder står ligefor.

- Vi begynder at kigge på det med det samme, og jeg vil tro, at vi lukker på havnen omkring påske, siger han.

Skal der afskediges medarbejdere?

- Nej. Vi regner med, at alle vil få tilbudt job i de to forretninger, vi har i Svendborg. Vi flytter kompetencerne op på Rødeledsvej, og vi forventer, at omsætningen flytter med, siger Jens Velling.

Opkøbet af XL-Byg Jens Schultz-kæden betyder, at Stark har i alt 73 forretninger i Danmark.

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Ejer af sportsbar peger på problemer ved nye restriktioner - vil ikke være en sur kælling: - Jeg synes, det er fuldstændig hul i hovedet

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Tina Petersen betaler selv 25.000 kr. for genoptræning: Politikere kræver redegørelse om hendes forløb

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce