Annonce
Svendborg Rabbits

Efter nederlag i Randers: Svendborg Rabbits under pres

Rabbits-kaptajn Mikkel Plannthin - 12 point i Randers - må notere sig, at hans hold er under pres i ligaens grundspil. Foto: Katrine Becher Damkjær
Sydfynboerne tabte endnu engang et ganske tæt opgør - denne gang til Randers Cimbria - og kampen om den vigtige fjerdeplads i ligaens grundspil snerper til.
Annonce

BASKETBALL: Svendborg Rabbits er under pres i ligaens grundspil med henblik på at snuppe den vigtige fjerdeplads, der giver hjemmebanefordel i slutspillet.

Søndag blev det til et sydfynsk nederlag hos Randers Cimbria på 82-88, efter at Rabbits ellers havde kæmpet sig frem til en pauseføring på 43-42 og rent faktisk førte med otte point fem minutter før tid. Svendborg vandt både anden og tredje quarter men tabte altså sejren i slutningen af fjerde og sidste quarter.

De fire quarters endte: 22-17, 20-26, 18-19 og 28-20.

Rabbits og Team FOG Næstved har nu begge 22 point for 22 kampe på henholdsvis fjerdepladsen og femtepladsen. Men Næstved overhaler næsten med garanti sydfynboerne onsdag aften, hvor sjællænderne tager imod BK Amager, der ligger næstsidst i Pro B med 15 nederlag og kun to sejre.

Samtidig har Svendborg et svært slutprogram i grundspillet - ude mod Horsens IC, hjemme mod Randers, ude mod Næstved og hjemme mod Bakken Bears.

- Ja, Næstved vinder sandsynligvis over Amaget på onsdag og overhaler os, men det er vores plan at tage til Horsens på torsdag og vinde. Nu har det været tæt på flere gange, så nu må tingene snart tippe til vores fordel, lyder det fra Rabbits-direktør Troels Mortensen.

Horsens IC ligger nummer tre i ligaen 10 point foran Svendborg.

Troels Mortensen er skuffet over holdets sidste minutter i Randers. Direktøren siger:

- I de sidste to og et halvt minut kunne vi ikke score. Generelt blev der truffet for mange dumme beslutninger, og der blev ikke eksekveret godt nok i angrebsspillet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

De toneangivende familier er hovedproblemet

Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Fyn For abonnenter

Sensationel nummer ét i Champions League - Odense Håndbold brillerede mod Buducnost

Annonce