Annonce
Indland

Efter mistillid: Fyns Politis ledelse mødes med politiforening fredag

Formand for Fyns Politiforening Steffen Daugaard er glad for, at ledelsen hos Fyns Politi går i dialog med foreningen, men understreger, der skal meget til, før samarbejdet genoptages.

Fyns Politiforening og Fyns Politis ledelse mødes til dialog fredag oven på mistillidserklæringen og ophævelsen af samarbejdet fra foreningens side.

Efter Fyns Politiforening onsdag udtrykte mistillid til Kit Claudi Grøn-Iversen, politidirektør i Fyns Politi, og ophævede samarbejdet med ledelsen, lovede politidirektøren at se indad og kigge på sin ledelsesstil og desuden gå i dialog med politiforeningen snarest muligt.

Og dialogen starter allerede fredag klokken ni, fortæller den faglige organisations formand Steffen Daugaard:

- Vi må sætte os ned og kigge hinanden dybt i øjnene. Jeg vil tro, det bliver det første af en lang række møder.

Formanden er tilfreds med, at Kit Claudi Grøn-Iversen vil se indad og gå i dialog efter kritikken fra foreningen, der repræsenterer 600 fynske politifolk.

- Det kan jeg kun bifalde. Det er en start, siger Steffen Daugaard.

Jeg forstod det som om, I havde haft rigelig dialog?

- Det har vi også. Og det har ikke rykket noget. Men vi er en samarbejdsorganisation, og vi har pligt til at forsøge at samarbejde, og det vil vi selvfølgelig gøre. Det skal forsøges.

Annonce

- Der skal meget til at genoptage samarbejdet

Foreningen går ind til mødet med intentionen om at samarbejde igen, men træerne vokser ikke ind i himlen.

- Det skal meget til for at genoptage samarbejdet, jeg kan dog ikke fortælle om detaljerne. Men det kommer til at tage tid at komme tilbage, siger Steffen Daugaard.

Kan du sige, hvad der generelt er vigtigt for jer?


- Det er noget med inddragelse, kommunikationen og at lytte mere til medarbejderne. Der er mange ting, der skal løses. Siden i går er jeg blevet kimet ned af frustrerede kolleger, der synes, at det er godt, vi gør det her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Inden ny lov er færdig: V og K i Odense vil aktivere indvandrere på fuld tid

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];