Annonce
Odense

Efter massiv kritik: Tinderbox arbejder på et svar til kritikere

Ole Dreyer er ked af den reaktion, som vennerabatten har fået.

Folkene bag Tinderbox arbejder i disse dage på et svar til de mange mennesker, der allerede havde købt billet, da billetten blev sat ned med 25 procent.

Annonce

Det var ment som et positivt tiltag, som skulle skabe glæde hos vennerne til de mennesker, der allerede havde købt billet til musikfestivalen Tinderbox i Odense.

Men i stedet har det skabt utallige vrede reaktioner, at folkene bag festivalen kort før den forgangne weekend valgte at sende et link ud, hvor venner til dem, der allerede havde købt billet, kunne indløse en billet med en rabat på 25 procent.

Mandag kunne arrangørerne så melde om, at der indtil videre er solgt 19.000 billetter. Samtidig fortæller pressechef Ole Dreyer, at der i øjeblikket bliver arbejdet på en tilbagemelding til de mange billetkøbere, der føler sig snydt.

Han vil dog endnu ikke fortælle særligt meget om indholdet i den tilbagemelding.

- Alt er muligt. Det er for tidligt at sige simpelthen. Det får de også direkte besked om. Ligesom de også fik direkte besked om rabatten, siger Ole Dreyer, der er ked af den hårde reaktion, som rabatten har fået:

- Jeg er ked af, at de føler sig snydt. Rigtigt mange steder i samfundet kommer man jo ud for, at der er nogen, der får en vare billigere end én selv. Hvis du sidder i et fly, kan det også være, at personen i sædet ved siden af, har fået billetten billigere. Vi havde ikke tænkt os at genere folk.

Ole Dreyer fortæller samtidig, at der endnu ikke er lukket for rabatten.


Har I taget stilling til, om I vil stoppe rabatten?
- Nej, det er også noget af det, vi sidder og arbejde med lige nu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Assens

Restaurantejer beder om forståelse: Gæster skrider og er sure over at skulle bære mundbind

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Annonce