Annonce
Kerteminde

Efter lang corona-nedlukning: Nu genåbner Røgeri Hindsholm

- Vi har en fornemmelse af, at det virker mere sikkert at lukke op nu. Jeg havde ikke lyst til at lukke op, hvis der var et eller andet stort risikomoment ved det, men det føler jeg ikke, der er længere, siger indehaver Per Knuppert. Foto: Michael Bager
Fredag den 17. juli genåbner Røgeri Hindsholm efter at have været lukket ned siden den 11. marts. Indehaveren har brugt tiden på en velfortjent pause og restitution efter otte års hårdt arbejde.
Annonce

Måle: Fredag den 17. juli genåbner det lille populære Røgeri Hindsholm i Måle.

Den 11. marts meldte røgeriet ud, at de lukkede ned på grund af coronavirus og ville holde lukket indtil situationen omkring smitte atter var under kontrol. Røgeriet har været lukket lige siden, og derfor glæder indehaver af røgeriet Per Knuppert sig meget til igen at åbne op for kunder.

- Vi har haft brug for at forlænge corona-nedlukningen, simpelthen fordi vi har haft så travlt de sidste 7-8 år. Så grunden, til at vi har trukket genåbningen, er en blanding af et behov for at restituere noget mere, og så har vi ikke følt os helt sikre på det med corona, forklarer han.


- Da vi først lukkede ned, var det som om den træthed, der havde hobet sig op igennem de sidste otte år, meldte sig. Jeg restituerer heldigvis godt ved at være i min have, det er min passion. Så den har fået en meget stor makeover de sidste fire måneder. Den er blevet ret pæn, synes vi selv.

Per Knuppert, indehaver af Røgeri Hindsholm


Han føler nu, at det er mere sikkert at lukke op, fordi der lader til at være nogenlunde kontrol over corona-situationen.

- Langt de fleste kunder har godt kunne forstå det og har også været bevidst om, hvor travlt vi har haft de seneste år. Men det er klart, at nogen har undret sig over, at vi ikke åbnede, da vi måtte. Men det er jo ikke staten, der bestemmer, hvornår vi skal åbne. De bestemmer kun, hvornår vi må åbne. Og da vi fik lov at åbne, synes jeg ikke, at det føltes rigtigt.

Annonce

Mange bookinger allerede

Den lange nedlukning har betydet, at forretningen har tjent færre penge, end den plejer. Men mest af alt har nedlukningen betydet tid til tiltrængt restitution og til at finde ny motivation.

- Da vi først lukkede ned, var det som om den træthed, der havde hobet sig op igennem de sidste otte år, meldte sig. Jeg restituerer heldigvis godt ved at være i min have, det er min passion. Så den har fået en meget stor makeover de sidste fire måneder. Den er blevet ret pæn, synes vi selv, griner Per Knuppert.

Indehaveren er ikke i tvivl om, at der bliver drønende travlt, når røgeriet åbner i næste uge.

- Det ved jeg der bliver. Folk er allerede begyndt at bestille bord, og enkelte dage er allerede næsten booket op. Hvis man kommer langvejs fra, er det jo synd, hvis der ikke er bord, så jeg vil virkelig anbefale at bestille bord, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Politiet roser de pårørende: Begravelse af to unge trafikdræbte håndteret lige efter bogen

Annonce