Annonce
112

Efter indbrud på Nordlangeland: - Indbrudstyvene må have været lokale, og det er jo endnu mere trist

Tommy Nielsen, der er bestyrelsesformand i Multihallen, er trist over, at der har været indbrud i hallen. Foto: Anna Stærbo
Bestyrelsesformand for Multihallen i Snøde er trist over indbrud, der formentlig er begået af nogen med lokalkendskab. I Lohals har der været indbrud samme nat, og noget tyder på, at indbrudstyvene kan have været de samme.

Snøde/Lohals: Natten mellem tirsdag og onsdag har der været indbrud to steder på Nordlangeland - og tyvene har vidst præcis, hvor de skulle lede.

I Multihuset i Snøde er tyvene brudt ind klokken 2.52, og da politiet kom frem, kunne de konstatere, at døren på bagsiden af hallen ind til bowlingbanerne var brudt op med koben.

Derefter er tyvene gået direkte forbi bowlingbanerne og køleskabet med øl, op ad trappen til fitnesscenteret, hvor de har taget værdiboksen med penge. Derfor mener Tommy Nielsen, der er bestyrelsesformand for Multihuset, at tyvene formentlig før er kommet i hallen og fitnesscenteret.

- Jeg er meget trist over det, for det må være nogen lokalkendte, der har gjort det. De har vidst lige nøjagtigt, hvilken vej de skulle gå. Så det må være nogen med kendskab til os, siger Tommy Nielsen.

Ifølge Tommy Nielsen er det mere end ti år siden, der sidst har været indbrud i hallen. Derfor kommer indbruddet som en meget ærgerlig overraskelse for ham.

- Alt bygger på tillid hos os, og folk er frivillige, så det er jo endnu mere trist, at der er nogen, som gør det her, siger Tommy Nielsen.

Annonce
Jan Dinsen fra Havnegrillen og Jans Café og Spisehus i Lohals har også haft indbrud samme nat som Multihallen i Snøde. Foto: Anna Stærbo

Kan være de samme

Konsekvensen af indbruddet bliver formentlig, at der bliver sat overvågningskameraer op i hallen, vurderer Tommy Nielsen.

Nord for Snøde på Nordstrandsvej i Lohals har der været indbrud samme nat i Havnegrillen og Jans Café og Spisehus, men ejer Jan Dinsen tager det helt roligt. Indbrudstyvene har kun taget byttepenge, og tyvene har hverken rørt øl, vin eller ødelagt noget af stor betydning.

Afstanden mellem Multihallen og Havnegrillen i Lohals er cirka seks kilometer, og dermed relativt tæt på hinanden. Indbruddene er også begået inden for samme tidsrum, og begge steder er dørene brudt op med koben. Samtidig er tyvene udelukkende gået efter kontanter.

Men ifølge Fyns Politi er det for tidligt at begynde at konkludere noget endnu.

- Det er indlysende at tænke, at det kan være de samme, men vi har ikke umiddelbart noget, der tyder på det. Men det er selvfølgelig noget vi kigger på, siger Poul Hollensted, politiassistent i Fyns Politi.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Kor a la Carte i Åsum

Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce