Annonce
112

Efter husspektakler og trusler mod politiet: Spydlignende våben på 170 centimeter beslaglagt

Pistolen, der blev brugt til trusler mod politiet, viste sig at være en softgun, men senere fandt politiet et noget mere drabeligt våben på adressen. Arkivfoto
Da politiet natten til tirsdag troppede op på Floravænget i Søndersø efter en anmeldelse om husspektakler, ventede der både trusler mod tjenestemændene og fundet af en "kedelig fætter" på adressen.
Annonce

Søndersø: Husspektakler fik i løbet af mandag aften en nabo på Floravænget i Søndersø til at tilkalde politiet, fordi naboen følte sig generet af støj.

Efter politiets ankomst ved midnatstid kom en mand fra den pågældende bopæl gående med et trukket gevær med trækolbe og en sort pistol i bukselinningen i retning mod politiet, og han virkede truende over for politiet. Efterfølgende blev det klart, at geværet var et luftgevær og pistolen en softgun, men manden blev i henhold til straffelovens paragraf 119 anholdt og sigtet for trussel mod polititjenestemand.

Da politiet bagefter ransagede mandens bolig, fandt betjentene en spydlignende genstand med en længde på cirka 170 centimeter og kniv i begge ender. Bladlængden var på cirka 20 centimeter på begge knive. Manden blev derfor også sigtet i henhold til våbenloven samtidig med, at "den kedelige fætter" blev beslaglagt, fortæller politikommissær Erik Skov.

Den anholdte er løsladt igen tirsdag formiddag, men forude venter en retssag på den sigtede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce