x
Annonce
Nordfyn

Efter hjælpende hånd til konfirmand-familier: Leifs telefon bimler og bamler

Leif Andersen har ikke haft mange rolige øjeblikke, siden han meldte ud, at han ønsker at hjælpe konfirmand-familier, der er kommet i klemme. Arkivfoto: Emil Hermann
Leif Andersen, ejer af Morudgaard, er blevet bestormet med telefonopkald, fordi han vil hjælpe konfirmand-familier, der var kommet i klemme i forbindelse med konkurs.

Morud: Leif Andersen, ejer af Morudgaard, har formentlig aldrig fået så mange telefonopkald på så kort tid. Tidligere i denne uge meldte han ud, at han var klar til at hjælpe de over 10 konfirmand-familier, der var kommet i klemme, fordi de tidligere forpagtere af Morudgaard, Ole og Mette Andersen, gik konkurs i slutningen af januar.

Leif Andersens telefon har været rødglødende, efter nyheden ramte fyens.dk. Mere end 20.000 læsere har i skrivende stund klikket ind på artiklen.

Hvor mange, der i alt har kontaktet Leif Andersen, kan han slet ikke holde styr på.

- Puha, det kan jeg slet ikke overse. Alene i dag (fredag, red.) kommer der syv gæster og skal snakke med mig, fordi de ønsker at afholde et arrangement. Der er tale om konfirmationer, guldbryllup, almindeligt bryllup og barnedåb, siger han og tilføjer:

- Men der er gudskelov mange, der har booket sig ind med mad ud af huset, så på den måde er jeg ikke involveret i det.

Leif Andersens primære plan med restauranten er, at folk kan leje lokalerne og selv medbringe mad og drikkelse. Men han kan også bistå med hjælp til madlavningen og drikkelsen, hvis gæsterne ønsker dette.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Aflysning kan blive katastrofal: Publikum afgør, om Tinderbox overlever

Debat

April 1960: Brand på Anderupgaard

Annonce