Annonce
Nyborg

Efter genåbning: Kø ved Nyborg Svømme- og Badeland

Køen ind til Nyborg Svømme- og Badeland er begyndt at vokse ved middagstid. Foto: Kristian Duch
Annonce

Nyborg: Da Nyborg Svømme- og Badeland først i juni fik besked om, at de igen måtte åbne for svømmeglade besøgende, var glæden ikke stor - for de var ikke klar.

Men nu lyder der andre toner. For med de rette retningslinjer og forbehold i stand, er de besøgende igen begyndt at møde op i svømmehallen på Storebæltsvej - endda så de er begyndt at danne kø.

- På grund af coronavirus har vi nogle retningslinjer, der gør, at man kun kan være 195 personer inde ad gangen, hvor vi normalt har plads til 444, fortæller daglig leder af Nyborg Idræts- og Fritidscenter, Keld Arentoft.

Retningslinjerne betyder, at der er indført rokader, som livredderne sørger for at overholde.

- Vi er i dialog med vores livreddere om, at de skal sørge for at holde styr på antallet af personer i de forskellige bassiner. Det er arrangeret sådan, at livreddere rokerer folk, så alle kan komme ind at svømme - men på forskellige tidspunkter, siger Keld Arentoft.

Annonce

Gratis adgang for de unge

Nyborg Svømme- og Badelands nok mest velbesøgte svømmebassin er badelandet, der på grund af coronavirus kun må have 35 vandhunde på besøg ad gangen.

Der er delte meninger om at sidde i kø til dagens tur i svømmehallen. Alle, der sidder i kø, får en gul seddel med et nummer, så de ved, hvornår de kommer ind. Foto: Kristian Duch

Alligevel har man besluttet, at alle i alderen fra seks til sytten år kan komme gratis ind - og det er ikke mindst det, der er med til at skabe køer.

- Aktiviteten herinde er meget den samme som de andre år, men der er selvfølgelig mindre pres på, fordi der er færre i bassinerne, forklarer Keld Arentoft.

Keld Arentoft tilføjer, at vejret nok også spiller en rolle i det større antal af besøgende - mindre sol udenfor betyder nemlig mere badning indenfor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce