Annonce
Kultur

Musik ved Bøgen er klar med fire nye navne - blandt andre Sanne Salomonsen og Anne Linnet

Poul Krebs spillede den første af koncerterne i regi af Musik ved Bøgen, der i 2020 også kunne præsentere Mads Langer, Magtens Korridorer og Tim Christensen. Arkivfoto: Simon Trøjgaard Jepsen
Restaurant Bondestuen har på rekordtid formået at skabe en publikumsmagnet i form af Musik ved Bøgen, som allerede kan melde om udsolgt til seks planlagte koncerter i 2021.

Odense: Mens Tinderbox, Heartland, Roskilde Festival og flere andre store musikfestivaler ser ud til at blive aflyst, ser sommeren mere lys ud for arrangementer, hvor antallet af gæster er markant mere moderat.

Det gælder Musik ved Bøgen , der afvikles ved Restaurant Bondestuen. Her har man efter forhandlinger med kommunen fået lov til at afvikle fire koncerter mere end de seks, der blev meldt ud tidligere i år. Og nu er de nye navne klar til de fire ekstra koncerter.

I den weekend, hvor der skulle have været Tinderbox, er man fredag d. 25. juni klar med to mildt skrevet rutinerede kvinder fra dansk rocks øverste hylde, Sanne Salomonsen og Anne Linnet i en dobbelt koncert med et sæt til hver. Lørdag d. 26. juni kommer også til at stå i rutinens tegn med Allan Olsen på plakaten.

Annonce

Den anden weekend, som Musik ved Bøgen kan melde nye koncerter ud i er 10.-11. september. Om fredag vil Sko & Torp spille op, mens man lørdag d. 11. er klar med en lidt yngre kunstner, nemlig Christopher.

Der er næppe nogen direkte forbindelse mellem Tinderbox' forventede aflysning og tildelingen af nye koncerter til Musik ved Bøgen, og under alle omstændigheder er Jan Arentoft, medejer af Bondestuen og medarrangør ked at det på Tinderbox' vegne:


Vi kommer helt sikkert til at fortsætte med det samme koncept med siddende koncerter, hvor der er god plads, og hvor mange kommer tæt på kunstneren.

Jan Arentoft, medarrangør af Musik ved Bøgen


- Vi er selv faste gæster til Tinderbox, så som alle andre er vi møgærgerlige, siger Jan Arentoft.

Fire koncerter mere

Musik ved Bøgen blev en af 2020's nyskabelser og har også i år kunnet melde om udsolgt til stort set alle de seks koncerter, som allerede er annonceret. Det er således kun koncerten med Søren Huss, hvor der ifølge Jan Arentoft er omkring 30 billetter tilbage.

Der er sat 500 billetter til salg til hver af de nye koncerter.

Musik ved Bøgen

Det samlede program for Musik ved Bøgen med de fire nye koncerter:

  • Fredag 4. juni: Johnny Madsen Band
  • Lørdag 5. juni: Annika Aakjær
  • Fredag 25. juni: NY: Anne Linnet & Sanne Salomonsen
  • Lørdag 26. juni: NY: Allan Olsen
  • Fredag 13. august: Dodo & the Dodos
  • Lørdag 14. august: Mads Langer
  • Fredag 3. september: Carpark North
  • Lørdag 4. september: Søren Huss
  • Fredag 10. september: NY: Sko & Torp
  • Lørdag 11. september: NY: Christopher

Forsalget til de fire nye koncerter begynder mandag d. 3. maj kl. 10 på musikvedbøgen.dk

Der bliver solgt 500 billetter til koncerterne til Musik ved Bøgen, hvor publikum sidder ved langborde med afstand mellem hinanden. Arkivfoto: Simon Trøjgaard Jepsen
Annonce

Kan måske sælge flere billetter

Jan Arentoft og de andre folk bag Musik ved Bøgen afventer nu den endelige vedtagelse af, hvilke restriktioner som kulturlivet genåbner med henover foråret og sommeren. Derefter kan det måske også blive aktuelt at sælge flere billetter til nogle af de koncerter, der allerede er udsolgt.

- Vi kommer helt sikkert til at fortsætte med det samme koncept med siddende koncerter, hvor der er god plads og hvor mange kommer tæt på kunstneren, så det er ikke sådan, at der skal sælges flere tusinde billetter. Vi taler mere om måske at øge antallet af solgte billetter til 700 eller noget i den retning. Vi vil rigtigt gerne glæde så mange som muligt med vores koncerter, siger Jan Arentoft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Annonce