Annonce
Kultur

Efter fem måneders stilhed: Torsdag lyder musikken i Assens igen

Kulturhuset Tobaksgaarden i Assens genåbner. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.
Tobaksgaarden genåbner torsdag 6. maj med både koncert og film. Så er vi ligesom i gang, konstaterer kulturchef Lasse Tajmer.

Assens: Der har været stille på Tobaksgaarden i fem måneder. Ligesom andre kulturinstitutioner har kulturhuset i Assens været lukket på grund af Covid-19.

Men torsdag 6. maj lyder musikken igen i Assens. Tobaksgaarden lægger ud med en koncert med pianist og organist Henrik Sørensen. Det bliver en koncert med tre afdelinger og tre forskellige orkestre - alle med Henrik Sørensen ved tangenterne.

Samme dag åbner også Tobaksgaardens administration, café og biograf.

Annonce

- Så er vi ligesom i gang, konstaterer kulturchef Lasse Tajmer i en pressemeddelelse.

Den kommende uge byder på to film; "Once were brothers", som er en varm, ærlig og til tider humoristisk fortælling om Robbie Robertsens ungdom og skabelsen af et af de mest vedholdende bands i populærmusikkens historie: The Band.

Filmen blander sjældent sete arkivoptagelser, fotografier, ikoniske sange og interviews med Robert Robertsen og hans venner som Martin Scorsese, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Eric Clapton, Van Morrison mfl., oplyser biografen.

Desuden kan du i weekenden se familiefilmen "Familien Croods" om to familier, der står over for en ny trussel, som sender dem ud på et episk eventyr uden for deres trygge ramme.

7. maj besøger guitaristen Søren Andersen Band - kendt fra Jesper Binzer Band, Anne Linnet, Electric Guitars m. fl, Tobaksgaarden.

8. maj kan du opleve trioen The White Album, som alle har dybe afsæt i den fynske muld. Trioen kunne i marts sidste år fejre deres 10-års jubilæum. Mere information om arrangementerne på www.tobaksgaarden.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce