Annonce
Fyn

Efter varetægtsfængslinger i september: Tredje mand fængslet i sag om skunk-gartnerier i Tommerup og Odense

En 37-årig mand fremstilles torsdag i grundlovsforhør i en sag om produktion og salg af hash. To andre fynske mænd er i forvejen blevet varetægtsfængslet i sagen i september. Foto: Katrine Becher Damkjær
En 37-årig mand blev torsdag formiddag varetægtsfængslet under et grundlovsforhør ved Retten i Odense. Han er sigtet for at have tilknytning til fundet af skunkplanter på to adresser på Fyn. Den 37-årige nægter sig skyldig i sagen, hvor to mænd blev varetægtsfængslet i september.
Annonce

Der var ikke meget hjælp at hente for politiet fra en 37-årig mand, der torsdag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense og varetægtsfængslet frem til foreløbigt 13. november.

Den 37-årige er sigtet for hashhandel i en sag, hvor to mænd allerede i slutningen af september blev varetægtsfængslet efter fund af skunkplanter på to adresser i Tommerup St. og Odense SØ.

Via sin forsvarer oplyste manden, at han nægter sig skyldig og desuden nægtede at udtale sig ved grundlovsforhøret. På anmodning fra senioranklager Klaus Lauridsen besluttede dommeren at lukke dørene for offentligheden af hensyn til efterforskningen.

En efterforskning, som ifølge anklageren stadig er på et tidligt stadie, og som kan føre til sigtelse af yderligere personer.

Annonce

Hundredvis af skunkplanter

Den 37-årige er sigtet for at have haft med en mængde på omkring 67 kilo hash og skunk at gøre. På adressen i Tommerup fandt politiet 247 skunkplanter, som ifølge anklagemyndigeheden kunne give et udbytte på cirka syv kilo hash.

Og på adressen i det sydøstlige Odense fandt politiet 41 kilo tørret skunk og 661 skunkplanter, som ville kunne give 18 kilo hash. Politiet mener, at den forholdsvis store mængde hash blev dyrket med henblik på salg.

Den 27. september blev en anden 37-årig mand og en 44-årig mand varetægtsfængslet i fire uger. Alle tre sigtede er fra Fyn. Ingen af de tre har kæret rettens beslutning om varetægtsfængsling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Kvaler for S

Annonce