Annonce
Sport

Efter en rodet affære kunne Rabbits hente sæsonens 10. sejr: - Det blev ikke vores flotteste sejr

Trods en rodet kamp, hvor Rabbits ikke havde hovederne med i spillet, så kunne kaninerne alligevel hente endnu en sejr og slutte kampen af med cifrene 109-97. Foto: Line Fløe Poulsen
Svendborg Rabbits kunne slutte 2021 af med en sejr over theView Copenhagen, og med 10 sejre ud af 11 mulige har kaninerne plantet sig solidt på ligaens andenplads.

BASKETBALL: Årets sidste kamp i basketligaen skulle afgøres, da Svendborg Rabbits og theView Copenhagen tørnede sammen i en hæsblæsende kamp, hvor kaninerne kunne hente den 10. sejr i sæsonen.

- Det blev ikke vores flotteste sejr, men vi er glade og stolte over bare at få en sejr mere på vores record, fortæller Rabbits kaptajn Jacob Enevold Jensen.

Spillet var flere gange rodet, og Rabbits var ikke i fuld kontrol - men i sidste ende kunne gæsterne ikke stille noget op mod ligaens nummer to.

Annonce

- Vi havde ikke vores hjerne med hele vejen - når vi spiller mod hold i ligaen, som egentlig er B-hold så bliver det rodet og hovedløst. Vi skal have hovedet med når vi spiller uanset, hvem vi spiller imod, og det må vi arbejde videre på, fortæller Jacob Enevold Jensen.

Selvom kaninerne hentede sejren for tomme tribuner i Rise Sparekasse Arena, så var der tænkt på de mange Rabbits' sponsorer.

Inden kampen blev der uddelt mad til sponsorerne, som de kunne nyde når de så kampen hjemme fra stuerne, og kassen med mad bød både på to grillkyllinger, pommes frites, sodavand, chips og en æske chokolade, som direktør Troels Mortensen uddelte sammen med Lundby Kiosken.

KAMPEN KORT

Basketligaen, mænd

Svendborg Rabbits-theView Copenhagen 109-97 (56-43)

Kampens gang: 33-25, 23-18, 31-27, 22-27.

Point:
Svendborg: Sebastian Åris Petersen 26, Tyre Gathright 20, Aaron Levarity 17, Corey Silverstrom 16, Oscar Teglgaard Jørgensen 9,  Jacob Enevold Jensen 8, David Fischer Hockerup 6, Fenton Bradley JR 5, Djery Jean-Baptiste 1.

Bedste spiller: Sebastian Åris Petersen

Rabbits næste kamp: Tirsdag den 4. januar, klokken 19.15: Svendborg Rabbits-Randers Cimbria.

Stærk start fra kaninerne

Svendborg Rabbits lagde ikke skjul på, at holdet skulle stærkt fra start - Troels Mortensen udtalte til Sport Fyn, at holdet skulle sætte sig stærkt på kampen allerede i de første minutter - og det startede godt for kaninerne.

I første angreb sendte Sebastian Åris Petersen en sikker tre-pointsscoring i kurven, og holdet havde et godt pres i store dele af første periode.

Mod slutningen af perioden kom gæsterne fra theView Copenhagen tæt på, men Rabbits viste deres styrke i periodens sidste minut hvor hjemmeholdet hentede hele syv point.

I anden periode fik hjemmeholdet god fart i spillet - theView Copenhagen svarede igen, men Rabbits kunne alligevel trække fra og slutte første halvleg af med en 13 points føring med cifrene 56-43.

Annonce

Tæt tredje periode

Tredje periode bød på høj fart og intenst spil fra begge hold. Flere fejl fra hjemmeholdet gav plads til gæsterne som reducerede til 72-64, men Rabbits fandt igen rytmen og udbyggede igen føringen.

Selvom Rabbits ikke løb afsted med gæsterne i fjerde periode - og theView Copenhagen hentede ind på hjemmeholdet, så kunne kaninerne alligevel hente endnu en sejr og slutte kampen af med cifrene 109-97.

Annonce
Assens For abonnenter

Efter stormøde om spyt, hærværk og trusler skal forældre på banen: - Vi skal passe på med ikke at stigmatisere nogen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Nedbryderfirma fyret for anden gang efter ny asbest-afsløring: - Vi har fået en garanti for, at BR Miljøtech ikke længere vil være på byggepladsen

Erhverv For abonnenter

Svin med betændte klove blev transporteret af fynsk vognmand - en fik revet trynen revet af: - Det er kun toppen af isbjerget

Odense

I Byen Odense: Specialbutik genåbner i nyt lokale, stor kæde rykker deres butik ud af gågaden, og Madklubben åbner to nye restauranter

GOG For abonnenter

Uimodståelig Mathias Gidsel tilbage - og GOG viser sig som seriøs DM-kandidat

Eccos overskud skrumper midt i russiske stormvejr: Krigen får negative konsekvenser for skogigantens økonomi i 2022

Kerteminde

Ny drejning i byggeskandale: Byggebrødre med ejendomme på Fyn undersøges af politiet

Kerteminde For abonnenter

De synger stadigvæk ikke 'vi går aldrig hjem' på Den Røde: Regina kæmper dog videre trods nyt afslag

Kritikken hagler ned over omstridt virksomhed, men esbjergenserne boykotter ikke: - Folk har måske en mening, men de går oftest ud med en kasse under armen alligevel

Live Sport For abonnenter

Se matchen her: Holsted Tigers tog imod Esbjerg Vikings

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Nordfyn

Ukrainsk ambassadør på fynsk besøg: - Det gav dem en tryghed og en forståelse

Middelfart For abonnenter

Ægtepar vil kæmpe mod stor solcellepark: - Jeg har ikke bosat mig på landet for at se på solceller

OB

Bo Henriksen har noteret sig Hans Christian Bernats fejl og vil søge at udnytte det i pokalfinalen

Annonce