Annonce
Assens

Efter elev-demonstration: Kommunen vil besøge Assensskolen

Salen var fyldt, da elever fra 8. klasserne på Assensskolen blev inviteret ind i byrrådssalen under deres demonstration. Foto: Sara Brun Nielsen
Eleverne fra Assensskolen fik tilbud om besøg fra kommunen efter demonstration.

Eleverne fra de tre 8. klasser på Assensskolen blev tilbudt besøg af Esben Krægpøth, vicedirektør for Børn, Unge og Uddannelse, efter deres demonstration kulminerede i byrådssalen i Assens Rådhus torsdag eftermiddag.

Borgmester Søren Steen Andersen (V) inviterede de unge demonstranter indenfor, da de demonstrerede mod store besparelser, der blandt andet betyder sammenlægning af tre klasser og manglende tyskundervisning.

Efter en lang samtale mellem eleverne og borgmester Søren Steen Andersen, brød Esben Krægpøth ind til sidst for at tilbyde et besøg på Assensskolen.

- Det er rigtig dejligt, at I er kommet her i dag. Jeg vil gerne komme hen på Assensskolen og snakke med elevrådet om, hvordan økonomien hænger sammen, så vi kan få en konstruktiv dialog, siger Esben Krægpøth.

Annonce
Demonstrationen startede på Assensskolen og bevægede sig ned gennem bymidten for så at ende ved rådhuset. Foto: Sara Brun Nielsen

Tom snak eller handling

- Jeg kan ikke love, at Esben kommer med tusindkronesedler og kaster om sig på skolen, men han vil lytte til jer og tage det videre til os, så vi kan diskutere det, siger Søren Steen Andersen.

- Er det en samtale, der ende med, at I kan gøre noget for os, eller vil han bare sige, at han forstår os, men ikke kan hjælpe, spørger Camilla Madsen, der er en af de demonstrerende 8. klasseselever.

Borgmesteren understregede, at dialog altid er et godt sted at starte.

- I dag har I klart markeret, at I har nogle spørgsmål til os. Det vil jeg gerne komme og snakke med jer om, siger Esben Krægpøth.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce