Annonce
Sport

Sport Fyn erfarer: Efter dramatisk brud i Dalum - Puerto Rico-angriberen tripper i Middelfart-kulissen

Lester Rolland-Hayes, 28, her på vej ud af Dalum stadion, ser ud til at være tæt på en ny kotrakt i fynsk fodobld. Puerto Rico-angriberen ventes snart at underskrive en kontrakt med Middelfart Boldklub, erfarer Sport Fyn. Foto: Niels Abildtrup
Lester Rolland-Hayes III, der efter et dramatisk brud i Dalum, er strandet i Danmark, ventes snart meldt officielt klar til Middelfart, der søndag spiller pokalkamp i Marienlyst.

FODBOLD: Middelfart Boldklub, der er trængt i bunden af den nye 2. division, som klubben kvalificerede sig til i foråret, ser ud til at forstærke sig i angrebet, som har haft svært ved at omsætte de mange gode tendenser i spillet.

Angriberen Lester Rolland-Hayes III, 28, der blev hovedperson i et dramatisk brud i slutningen af august i Dalum, er på vej til at blive engageret af Middelfart Boldklub, erfarer Sport Fyn.

Den amerikanske angriber, der har spillet et par landskampe for Puerto Rico, men er født i Savannah, USA, har deltaget i træningen i Middelfart, men klubben, der driver et selskab med en form for semi-professionel fodbold på kontrakter, har arbejdet med at få den nødvendige arbejds- og opholdstilladelse til spilleren.

Annonce
Middelfart, her i blåt mod Dalum i foråret i den gamle 2. division, ventes snart at kunne præsentere en forstærkning i front. Foto: Morten Pape

Det var den tilladelse, som Dalum IF officielt ikke mente, at man kunne føle sig sikker på at få i tide, og derfor bad man Lester Rolland-Hayes III og forsvareren Josh Hazell om at gå med til at ophæve de kontrakter, der var indgået 30.juli.

Kom fra Spanien

Det gik spillerne med til, men så stod de uden kontrakter i Danmark efter at have være hevet op til Danmark på anbefaling af træner Nicolai Johansen, der tidligere havde arbejdet som talenttræner i Malaga og kendte de to spillere fra eksempelvis tredjeligaen dernede.

Middelfart Boldklub har kigget Lester Rolland-Hayes III an i en del uger - også i de første par kampen i Dalum, hvor angriberen imponerede med stor fysik og endda til tider målfarlighed.

Middelfart Boldklub har endnu ikke meddelt noget officielt om tilknytning af Lester Rolland Hayes III, men Sport Fyn vurderer, at det vil være et spørgsmål om halve og hele dage, før det sker.

I teorien kan spilleren meget vel være med, når Middelfart onsdag klokken 18.30 gæster Marienlyst i pokalens 3. runde på Windelsvej, hvor Marienlysts teknisk stærke hold fra Danmarksserien vil være en skarp outsider

Annonce
Odense

Tag kandidattesten her

Kerteminde For abonnenter

Spejderhytte ombygget til unikt fritidshus: - Det er måske et af de mest specielle sommerhuse i Danmark

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Nye fiskekvoter kommer til at koste Skipper Kurt halvdelen af sin løn: - Der er ingen, der gider betale, når de kun må komme hjem med en enkelt torsk

Odense For abonnenter

50 år med lig på bordet: Peter Mygind Leth er dødens detektiv - Disse sager har gjort størst indtryk på ham

Odense

Kunstner vil ikke fjerne kendt skulptur: - Den minder om det voldsomme svigt, kommunen udsatte mig for

Odense Håndbold

Althea Reinhardt var uigennemtrængelig i Champions League - Odense Håndbold sender slovenere hjem uden point

Sport

Axelsen efter H.C. Andersen-eventyr: - Vega gav mig energi og styrke

Erhverv For abonnenter

Johanne er en af Danmarks eneste kvindelige stenhuggere:  - Jeg har også masser af sten derhjemme

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Debat

Pendlere i modkørende trafik

Erhverv

Mountainbikere og støjende unge forpester naturen: Lad skoven være i fred

Fyn

Går dit kryds til den rigtige fynbo? Tag testen og se, hvilken politiker der vil det samme som dig i din kommune

Kommunalvalg

Politikere med røde ører - glemte at invitere to lokale kandidater til fælles hygge med vælgere: - Jeg beklager simpelthen dybt

Odense For abonnenter

'Banjo' var ved at drikke sig ihjel: Nu krænger grill-kongen hjertet ud efter livslangt alkoholmisbrug

OB For abonnenter

Statistikkens sjældne lov gik den fynske vej - OB kom tilbage fra afgrunden med scoring i sidste sekund

Annonce