Annonce
Middelfart

Efter donation på 10.000 kroner: Virtuel jazzkoncert sendes fra Middelfarts gamle bydel

Afdelingsdirektør i Spar Nord Kjeld Johansen (tv.) overrækker 10.000 kroner til formand for Jazz i Trekanten Karsten Bech og koncertarrangør Charlotte Melin i Brogade 6C. Privatfoto

Middelfart: Conrad og Charlotte Melins private hjem i hjertet af den gamle bydel i Middelfart danner lørdag den 27. februar klokken 16 ramme om endnu en intim jazzkoncert - denne gang med Baun on Beatles.

Men til forskel fra tidligere transmitteres koncerten denne gang live på en række sociale medieplatforme som Youtube og Facebook.

- På grund af corona er det jo desværre ikke muligt at invitere tilskuere hjem til os i stil med de foregående år, hvor vi har afholdt flere jazzkoncerter både i vores køkkenalrum og udenfor i baggården, fortæller Charlotte Melin.

Det er en kontant donation på 10.000 kroner fra Spar Nord Fonden, der nu gør det muligt at livetransmittere jazzkoncerten. Jazztrioen, der består af sanger og pianist Søren Baun, Andreas Møllerhøj på bas og Ulrik Brohuus på trommer, fortolker numre fra Beatles’ bagkatalog som jazzstandards, swing, latin, bebop og funk med en uimponeret friskhed, der både fryder og provokerer på samme måde som i de gode gamle 60’ere.

- Coronakrisen har ramt hårdt økonomisk. Derfor er det afgørende, at alle yder en ekstra indsats for at hjælpe byens kultur- og foreningsliv, så det også er muligt at få glæde af det på den anden side af krisen. Og netop det ønsker Spar Nord Fonden at støtte op om og være en del af, siger Kjeld Johansen, afdelingsdirektør i Spar Nord Middelfart, i en pressemeddelelse.

Det er Jazz i Trekanten, som arrangerer og transmitterer koncerten fra køkkenalrummet i Brogade 6C i Middelfart.

- Vi er så glade for at modtage støtte til at kunne lave musikarrangementer, som har en mere personlig karakter, og det betyder selvfølgelig ekstra meget lige nu, hvor epidemien har stækket mange kunstneres mulighed for at udfolde sig, udtaler formand for Jazz i Trekanten Karsten Bech i en pressemeddelelse.

For også at støtte op om det lokale handelsliv har arrangørerne lavet en særaftale med Vinspecialisten i Middelfart om rabat på lidt godt til ganen under koncerten.

Forretningen bringer ud i Strib og Middelfart - alternativt kan der afhentes i butikken i Østergade.

- Jeg håber, at folk vil tilbringe en times tid lørdag eftermiddag i selskab med os og hinanden, måske nyde et glas dejligt vin til lyden af Beatles’ ørehængere, som rigtig mange jo holder af, siger Charlotte Melin i en pressemeddelelse.

Man kan finde koncerten på Jazz i Trekantens Facebook- eller Youtube-kanal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vemmelund igen udenfor i Middelfart

Middelfart For abonnenter

Mandesex i skoven kan handle om uforløste fantasier i parforholdet: - Det kan være svært at tale med sin partner om, hvad man har lyst til

Annonce