Annonce
Kerteminde

Efter det mislykkede havneudbud: Processen er kørt helt skævt

Modstanderne af Havneplanen demonstrerer på Nordre Havnekaj. Foto: Carsten Olsen

Tre modstandere af Havneplanen giver deres vurdering af det mislykkede udbud på Nordre Havnekaj.

Lars Bo Jensen - Vores Nordre Havnekaj

Lars Bo Jensen. Foto: Kim Rune

- Det her udbud viser bare, at hele den proces, som kommunen har kørt, har været helt skæv. Havde det været en god proces, så var der kommet mange flere bud.

- Det virker lidt barnligt, at man så vil lave storparceller. Hele ideen var jo, at det skulle være enkelt parceller på Nordre Havnekaj.

- Jeg håber, de finder ud af, at det er en god idé at lægge det her ned. For der er kun nogle ganske få mennesker, der synes, det her er en god idé. Ellers ville der jo være mange flere, der havde budt.

Jutta Nielsen - Enhedslisten

Jutta Nielsen. Privatfoto

- I Enhedslisten har vi jo slet ikke ønsket bebyggelse på den del af havnen. Vi mener i stedet, det skal lægges ud til rekreativt område, så på den måde falder det jo i god jord, at grundene ikke er solgt.

- Om de vil sælge det som enkeltgrunde eller en storparcel, det synes jeg faktisk ikke ændrer så meget, for det bliver jo en tæt bebyggelse på Nordre Havnekaj.

- Havneplanen skal aflyses under alle omstændigheder, for der skal slet ikke bygges på det område.

Knud Ahrnkiel - Miljølisten

Knud Ahrnkiel. Foto: Morten Rode

- Det her er jo en fiasko af et omfang, så jeg kan kun trække på smilebåndet.

- Det her salg danner præcedens for den videre færd, og jeg tænker, at hele det her havneprojekt bliver en økonomisk ruin, og det kan de kun takke sig selv for, fordi de har kørt processen, sådan som de har gjort.

- Alle de gode forslag, som borgerne er kommet med til, hvordan havnen kunne udvikles, er blevet skoddet, fordi der er gået økonomi og stordrift i det.

- Jeg håber, at når politikerne har sovet på det her, så kan de få den gode idé i stedet at tænke noget folkeligt ind i den her havn og så lade være med at føle sig så forsmået, at de ikke kan indse, at det her var en fiasko.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce