Annonce
Faaborg-Midtfyn

Efter dødsulykken: De ansatte er tilbudt psykologhjælp

En mand omkom ved en arbejdsulykke i en grusgrav ved Sdr. Næraa. Foto: Michael Bager
Der blev taget godt hånd om de ansatte i grusgraven, efter en 64-årig mand omkom i en arbejdsulykke onsdag eftermiddag. Den 30 ton tunge gummiged, som manden omkom i ligger fortsat på dybt vand i grusgraven.
Annonce

De ansatte i Nymølle Grusgrav er blevet tilbudt psykologhjælpe efter den voldsomme arbejdsulykke onsdag eftermiddag, hvor en 64-årig medarbejder omkom, da hans 30-ton tunge gummiged gled ud på otte meter dybt vand.

Politi, ambulancefolk og dykkere kom hurtigt til stedet, men det lykkedes ikke at redde den 55-årige, der blevet hentet op ad vandet af dykkere omkring klokken 14.

De pårørende er nu underrettet, og både politi, Arbejdstilsynet og bilinspektører har været på stedet og lave undersøgelser det meste af onsdag eftermiddag. Bilinspektørerne skal afdække, om der har været noget mekanisk i vejen med gummigeden, mens Arbejdstilsynet vil skrive rapport om deres observationer på arbejdspladsen.

Fyns Politi kan endnu ikke sige noget om årsagen til ulykken, og afventer yderligere undersøgelser og afhøringer af vidner.

Kilder oplyser til Fyens Stiftstidende er der tale om en erfaren medarbejder. Gummigeden ligger fortsat i vandet i Nymølle Grusgrav.

Søerne i de tidligere grusgrave i Davinde har tidligere kostet liv i drukneulykker.

Det har tidligere fremgået af artiklen, at den afdøde i onsdagens ulykke var 55 år. Det er imidlertid forkert. Den afdøde var ifølge sin arbejdsgiver Nymølle Stenindustri født i 1955, og blev derfor 64 år. Avisen beklager misforståelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce