Annonce
Indland

Efter dødsfald på motorvej: Politiet offentliggør billeder af sten

Fyns Politi offentliggør billeder af to af de sten eller betonklodser, der tidligt søndag morgen blev smidt ned fra en bro over den fynske motorvej. Der blev kastet fire sten, og en ramte en bil med tre passagerer. Politiets foto.

Fyns Politi offentliggør nu billeder af sten, der formentlig også er kastet fra motorvejsbroen søndag, hvor en person mistede livet og en anden blev hårdt kvæstet, da en betonblok ramte en families bil.

Et medlem af en udenlandsk familie mistede livet og et andet blev alvorligt såret, da familiens bil søndag morgen ved fire-tiden blev ramt af en betonblok kastet fra motorvejsbroen ved Langesøvej nær Vissenbjerg.

Nu har Fyns Politi sendt billeder ud af sten, der formentlig også er kastet fra samme bro, i håbet om at finde frem til gerningsmændene.

Annonce

Kender du noget til stenene?

Den ene sten er en brostenstype, der vejer 9,5 kg, mens den anden er en specialsten, som politiet meget gerne vil vide mere om. Den har en række karakteristika og en facon, som politiet håber, nogen kan komme med oplysninger om.

Stenen måler 42 x 31 x 17 cm og vejer ca 30 kg. Den er skåret eller støbt skrå i den ene ende. Den har en skrå afskåret kant på den ene langside. Desuden har den en fordybning på cirka en centimeter formet som et 'L' på den ene side. 'L'et' måler 5 cm i højde og længde. På enden af stenen er der to riller, som tydeligt er skåret ind i stenen.

Har du kendskab til eller viden om de to sten, vil Fyns Politi gerne høre fra dig på telefonnummer 114.

Politiet kan endnu ikke oplyse noget om identiteten eller nationaliteten på den familie, der forulykkede. Der er heller ikke nyt om den alvorligt tilskadekomne persons tilstand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hold jer væk: Ældre dieselbiler får adgang forbudt i det centrale Odense

Annonce