Annonce
Faaborg-Midtfyn

Efter coronasmitte: Elever er tilbage på midtfynsk skole

Skoledagen er vendt tilbage til Tre Ege Skolen i Kværndrup efter en uges nedlukning som følge af covid-19. Foto: Hardy Hounsgaard

Kværndrup: Efter en uge med fjernundervisning på grund af covid-19 vendte elever og ansatte mandag morgen tilbage til Tre Ege Skolens afdeling i Kværndrup.

Det sker, efter at alle ansatte nu er blevet testet negative to gange, oplyser skoleleder Hanne Rygaard.

- De har været gennem den helt store tur, og ingen af dem har været testet positive, så det er én medarbejder, det drejer sig om, siger Hanne Rygaard.

Medarbejderen, der for en uge siden blev testet positiv, havde været i nær kontakt med indskolingsbørn, lærere samt med en mindre gruppe børnehavebørn, og det fik skolelederen til at sende alle hjem - også eleverne i 4.-6. klasse, da der ikke var tilstrækkeligt med personale tilbage til at undervise dem.

- Med testresultaterne kunne vi i går (søndag, red.) melde ud, at vi kunne starte op igen, og det er rigtig fint og en meget stor lettelse, bemærker skolelederen.

Kværndrup Boldklub lukkede ned i kølvandet på smittetilfældet, da den pågældende medarbejder på skolen var fodboldtræner i klubben. Fodboldbanerne er igen lukket op for boldspil, lyder det på klubbens Facebookside, og aktiviteterne er også vendt tilbage i byens hal, der også har været lukket i den seneste uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Gense live-læsermøde: Minister besvarede fynboernes spørgsmål inden trafik-forhandlinger for milliarder

Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

Nordfyn For abonnenter

Brugsuddelere i nødråb til politiet efter bekostelige tyverier: Samme tyv med smag for champagne og dyre vine kommer igen og igen

Annonce