Annonce
Nyborg

Efter brand: Sportsfiskere aflyser ferieaktivitet

Der er ikke meget tilbage af sportsfiskernes klubhus på volden i Nyborg. Foto: Nyborg Sportsfiskerforening
Nyborgs sportsfiskere opgiver populær ferieaktivitet. Klubhuset og fiskegrejet gik til i påsat brand.

Nyborg: Nyborg Sportsfiskerforening aflyser nu endegyldigt en ellers meget populær ferieaktivitet for byens børn.

Sportsfiskernes klubhus på volden i Nyborg brændte ned til grunden efter en påsat brand den 12. juli.

Allerede ved den lejlighed frygtede foreningen at måtte aflyse børnenes ferie-fiskeri.

Og efter at have overvejet at afvikle aktiviteterne i uge 31 et andet sted, opgiver sportsfiskerforeningen nu helt at gennemføre arrangementet.

- Vi kunne måske godt have holdt arrangementet et andet sted på volden. Men eftersom alt vores fiskegrej også blev taget af flammerne, ser vi ikke anden udvej end at aflyse, siger formanden for sportsfiskerforeningens ungdomsudvalg, Steen Christensen.

Branden i sportsfiskernes klubhus var en af fire uforklarlige brande, der natten til fredag i sidste uge forvoldte skade på to kolonihavehuse og en garage i umiddelbar tilknytning til handicapcenteret Låddenhøj.

Handicapcenteret ligger lige over for haveforeningen Grejsdalen, hvor en af fredagens andre brande blev antændt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Guldæggets rejse

Læserbrev

Debat: En god idé til gavn for hele Ærø blev trukket ned i et intrigant hængedynd

Læserbrev: Midt i en tilsyneladende uendelig debat om omgangstonen i avisdebatten og føljetonen om det ikke eksisterende samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen - kom et lyspunkt. Borgmester Ole Wej luftede sammen med turist- og erhvervsforeningen en idé i avisen om at lade emissionsfri færgetransport omfatte af landevejsprincippet hele året. En idé, som er perfekt timet i forhold til den aktuelle nationale debat om klimahandlingsplaner, kommunal udligning (ligestilling), og som vandt genhør på Christiansborg. Tak for det, Ole! Avisens tryksværte var knapt tør, før Ærø Plus lod de fem kriterier for listens beslutninger og den samarbejdsvilje, som de har stået for, sejle af øen i iveren efter at "sælge billetter" til det kommunalvalg, som ligger næsten to år ud i fremtiden. "Er den demokratiske proces sat ud af spillet?" spurgte Carl Jørgen Heide og Inga Blom Thomas her i avisen 28. januar. Ja, den demokratiske proces i Ærøs kommunalbestyrelse er sat ud af spil så længe, at kommunalbestyrelsens medlemmer åbenlyst fører valgkamp i avisen i stedet for at sætte sig rundt om et bord på rådhuset og få renset luften. Med debatindlægget blev en god idé til gavn for hele Ærø trukket ned i det intrigante hængedynd som aktuelt handlingslammer kommunalbestyrelsen. Ingen tak for det. Midt i en valgperiode, som nu, bør vælgerne kunne forvente, at de folkevalgte forvalter deres mandat til gavn for samfundet (øen/kommunen) og venter med at føre valgkamp, til det er valgår (2021). Såfremt der fordres en uddannet konfliktmægler til at få gang i kommunalbestyrelsens samarbejde, står jeg til rådighed, også gerne med at anvise en uvildig mægler. Men noget bør forandres, vælgerne fortjener en kommunalbestyrelse, der samarbejder.

112

Tyv stjal værktøj

Annonce