Annonce
Nyborg

Efter 27 år i Ørbæk: Ole stopper som brugsuddeler

Ole Hansen stopper som brugsuddeler i Superbrugsen i Ørbæk 31. maj 2021. Arkivfoto: Mogens Rasmussen
Efter den 31. maj er Ole Hansen ikke længere at finde i Superbrugsen i Ørbæk. Han stopper som brugsuddeler efter 27 år på pinden, da han vil prøve noget nyt, inden pensionen kalder.

Ørbæk: Beslutningen har været svær, men det er også en afklaret Ole Hansen, der nu melder sin afgang til Ørbæk Brugsforening efter 27 år som brugsuddeler og 46 år i branchen.

- Ørbæk Brugsforening er ligesom mit barn. Jeg startede her med en lille bitte brugs på 370 kvadratmeter og 17 millioner i omsætning. Nu har vi næsten 1500 kvadratmeter og sælger for næsten 100 millioner, så vi har været igennem en kæmpe udvikling her i Ørbæk, siger Ole Hansen.

Til marts bliver han 63 år, og hvis der skal nå at ske noget nyt, inden han går på pension, er det nu. Det nye job har han ikke på hånden, og hvis det ikke opstår, skal Ole Hansen nok finde på noget at lave.

- Jeg har tilrettelagt mine pensionsplaner, så det er ikke nogen ulykke, hvis jeg ikke får et job, men jeg vil gerne prøve noget nyt i et par år, fortæller Ole Hansen.

Annonce

En arbejdsuge på 50 timer

Som brugsuddeler bruger du mange timer i forretningen, og det har også været tilfældet for Ole Hansen. Arbejdsugen har aldrig lydt på de gængse 37 timer, men snarere 60 timer de uger, han har arbejdet mest. I dag arbejder han 45 til 50 timer om ugen.

- Jeg har arbejdet de timer, jeg skal i mit liv, og det har været med glæde, fordi det har været et godt job, fortæller Ole Hansen og uddyber:

- Det er jo en livsstil at være brugsuddeler. Det er ikke fra klokken 8 til 16. Det er fra 7 til 19 nogle dage og weekender. Vi har åbent 92 timer om ugen, og jeg har nogle gode folk, så jeg er her ikke hele tiden, men alligevel har man ansvaret.

Annonce

Altid plads til forbedring

Mens Ole Hansen har været brugsuddeler, har der været fem ombygninger i Superbrugsen. Den seneste i 2017 hvor forretningen fik den helt store tur. Ole Hansens mål gennem tiden har da også været at gøre det bedre og bedre.

- Jeg har igennem årene dyrket rigtig meget sport, både fodbold og badminton på et fornuftigt plan, og jeg har altid haft den med, at vi skal være de bedste, selvom det har ikke altid har kunne lade sig gøre. Det kommer nok fra min sportskarriere, siger Ole Hansen.

Ole Hansens sidste dag i Superbrugsen i Ørbæk bliver den 31. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce